Premier League

Premier League LIVE etapa 1: Liverpool – West Ham se joacă acum. Toate rezultatele etapei inaugurale

12.08.2018 | 15:13
Premier League LIVE etapa 1 Liverpool  West Ham se joaca acum Toate rezultatele etapei inaugurale

Premier League LIVE STREAM etapa 1: Manchester United – Leicester, Newcastle – Tottenham și Liverpool – West Ham. Se dă startul în Premier League! Cluburile din prima ligă a Angliei au investit în total peste 1,2 miliarde de euro în transferuri în această vară și sunt gata să pornească într-o nouă cursă pentru cucerirea titlului de campioni. Liverpool este echipa care a cheltuit cel mai mult pentru achizițiile de jucători: 180 de milioane de euro pentru Alisson Becker, Xherdan Shaqiri, Fabinho și Nabil Keita. Nici Chelsea nu s-a lăsat mai prejos și a investit 135 de milioane de euro în Kepa Arrizabalaga și Jorginho.  Tottenham Hotspur nu a adus niciun jucător în această perioadă, iar londonezii vor intra în istorie, fiind singurul club care nu a reuşit să aducă niciun fotbalist pe timpul verii de la înfiinţarea Premier League. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ora 17:20 / Liverpool a învins-o pe West Ham, scor 4-0, în timp ce Southampton şi Burnley au terminat la egalitate, scor 0-0.


UPDATE, ora 15:30 / Au început primele meciuri de duminică din Premier League.

Liverpool – West Ham 4-0 (Salah 19′, Mane 45+2′, 53′, Sturridge 88′) VEZI AICI GOLURILE

Southampton – Burnley 0-0


UPDATE, 12 august, ora 15:00 / De la ora 15:30 se joacă meciurile Liverpool – West Ham şi Southampton – Burnley.


UPDATE, ora 19:30: Start în ultimul meci al zilei de sâmbătă:

Wolverhampton – Everton 2-2  (Neves 44′, Jimenez 80/Richarlison 17′, 67) VEZI AICI GOLURILE


UPDATE, ora 19:00: S-au încheiat meciurile de la ora 17:00, iar fanii fotbalului britanic se pregătesc de duelul dintre Wolverhampton și Everton ultimul meci al zilei de sâmbătă de la ora 19:30.

Everton XI vs Wolves: Pickford, Coleman, Keane, Jagielka, Baines, Gueye, Schneiderlin, Sigurdsson, Walcott, Richarlison, Tosun

Wolves XI vs Everton: Patricio, Jonny, Doherty, Bennett, Coady, Boly, Neves, Moutinho, Jota, Jimenez, Costa


UPDATE, ora 17:00: Prima etapă din Premier League programează patru meciuri de la ora 17:00:

Huddersfield – Chelsea 0-3 (Kante 33‘, Jorginho 45‘ pen., Pedro 80) Vezi aici golurile

Bournemouth – Cardiff 2-0 (Fraser 24′)  Vezi aici golurile

Fulham – Crystal Palace 0-1 ( Schlupp 42‘, Zaha 80 Vezi aici golurile

Watford – Brighton 2-0 (Pereyra 34‘, Pereyra 54 Vezi aici golurile


UPDATE, ORA 16:50: Echipele de start pentru duelul Huddersfield – Chelsea. Maurizio Sarri l-a trimis din primul minut pe Kepa în poarta londonezilor.

Huddersfield: Hamer- Jorgensen, Schindler, Kongolo- Hadergjonaj, Moy, Hogg, Billing, Lowe- Pritchard- Mouniet

Chelsea: Kepa, Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso, Jorginho, Fabregas, Barkley, Pedro, Morata, Odoi.


UPDATE/Newcastle – Tottenham 1-2, scor final. Vezi rezumatul video

 


UPDATE, ora 14:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Newcastle – Tottenham Hotspur. Vezi echipele de start în aplicaţia de mai jos. 


UPDATE / Manchester United – Leicester 2-1, scor final. Vezi rezumatul video


UPDATE / S-au anunţat echipele de start din Manchester United – Leicester, primul meci din noul sezon. Jose Mourinho a pregătit multe surprize în primul 11. Vezi echipele de start în aplicaţia de mai jos. 


Premier League LIVE STREAM etapa 1: Manchester United – Leicester, Newcastle – Tottenham și Liverpool – West Ham. Manchester United va aborda partida cu Leicester City, prima din sezonul 2018-2019 din Premier League, fără mai mulți jucători importanți. Potrivit jurnaliștilor britanici, Paul Pogba, care a devenit campion mondial cu Franța la turneul din Rusia, nu va figura în primul 11 alcătuit de tehnicianul Jose Mourinho. Ashley Young, Jesse Lingard, Phil Jones și Marouane Fellaini au revenit la antrenamentele lui United, însă nu sunt pregătiți să intre pe teren, după efortul depus în această vară. 4 jucători vor lipsi din cauza accidentărilor: Antonio Valencia, Nemanja Matic, Marcos Rojo și noua achiziție Diogo Dalot. Manchester United – Leicester City se joacă vineri, 10 august, de la ora 22.00.

Premier League LIVE STREAM etapa 1: Manchester United – Leicester, Newcastle – Tottenham și Liverpool – West Ham

Premier League LIVE STREAM etapa 1: Manchester United – Leicester, Newcastle – Tottenham și Liverpool – West Ham. Tottenham a intrat în această vară în istoria Premier League prin faptul că nu a reușit să aducă niciun fotbalist pe timpul verii. Situația londonezilor este dată însă de construirea unui stadion nou. Estimat la 450 de milioane de euro, stadionul a ajuns să coste mai întâi 850 de milioane, apoi aproape un miliard de euro, costurile depășind în cele din urmă miliardul. Oficialii clubului vor să obțină succes pe termen lung, însă acest lucru îi poate costa în viitorul apropiat. Tottenham poate avea 9 jucători indisponibili în prima etapă. În fruntea listei de absenţe se află internaţionalii englezi Harry Kane, Dele Alli, Kieron Tripier, Danny Rose şi Eric Dier, urmaţi de belgienii Jan Vertonghen, Toby Alderweireld şi Mousa Dembele şi campionul mondial, portarul francez Hugo Lloris. Newcastle – Tottenham se joacă sâmbătă, 11 august, de la ora 14.30.

Liverpool a făcut cele mai mari învestiții dintre cluburile din Anglia în această vară. Cormoranii au cumpărat 4 jucători valoroși cu suma de 180 de milioane de euro: Alisson Becker, Xherdan Shaqiri, Fabinho și Nabil Keita. În aceste condiții, Liverpool poate fi o contracandidată serioasă la titlu pentru Manchester City. West Ham United a investit, de asemnea, foarte mult în transferuri, dar va avea viață grea pe Anfield Road, unde jucătorii pregătiți de Jurgen Klopp trebuie să obțină 3 puncte pentru a prinde încredere la început de sezon. Liverpool – West Ham United se joacă duminică, 12 august, de la ora 15.30.

Premier League LIVE STREAM etapa 1. Primul derby al sezonului

Arsenal și Manchester City se duelează în prima etapă din Premier League. Cetățenii pornesc și în acest an din postura de favoriți la câștigarea titlului de campioni. Meciul Arsenal – Manchester City se joacă duminică, 12 august, de la ora 18.00. Tot în prima etapă sunt programate meciurile AFC Bournemouth – Cardiff City, Fulham – Crystal Palace, Huddersfield Town – Chelsea, Watford – Brighton & Hove Albion, Wolverhampton Wanderers – Everton și Southampton – Burnley.