Fotbal international

Liverpool s-a calificat în Champions League. Chelsea e out! Vezi toate echipele care au prins cupele europene. Video

13.05.2018 | 21:30
Liverpool sa calificat in Champions League Chelsea e out Vezi toate echipele care au prins cupele europene Video

Premier League LIVE STREAM Etapa 38 Liverpool-Brighton, Newcastle-Chelsea. Ultima etapă din Premier League propune două partide extrem de interesante pentru stabilirea ultimei echipe care se va califica în Uefa Champions League. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

Update 18.50 / Liverpool a terminat sezonul pe locul 3 în Premier League și s-a calificat în Champions League. Cormoranii au trecut în ultima etapă de Brighton cu 4-0. Golurile au fost marcate de Salah, Lovren, Solanke și Robertson. Chelsea se va mulțumi doar cu Europa League, după ce a pierdut la Newcastle cu 3-0. Iată toate echipele din Anglia care au prins cupele europene: Manchester City, Manchester United, Tottenham și Liverpool au prins locuri care asigură prezența în Champions League în sezonul următor. În Europa League merg Chelsea, Arsenal și Burnley.


Update 18.45 / Liverpool se distrează pe Anfield cu Brighton. E 4-0! A marcat Robertson. Rivalii locali de la Everton sunt conduși de West Ham cu 3-1. City marchează în ultimul minut.


Update 18.35 / E nebunie la Tottenham – Leicester. Cele două echipe fac spectacol! E 5-4 în minutul 70. Bournemouth o egalează pe Burnley, iar Chrystal Palace înscrie de două ori împotriva lui West Bromwich.


Update 18.20 / Este 3-0 pentru Liverpool! A marcat Mane din pasa lui Salah. “Cormoranii” nu mai au cum să piardă locul 3 în Anglia. Chelsea este condusă cu 3-0 la Newcastle. Tottenham și Leicester fac spectacol: este 4-3 în minutul 60. West Ham are 2-0 cu Everton.


Update 17.40 / Liverpool a mai marcat o dată prin Dejan Lovren și doar un dezastru o mai poate scoate din Ligă. S-a marcat și în Burnley – Bournemouth și Huddersfield – Arsenal. Stoke conduce la Swansea, în timp ce West Ham a deschis scorul cu Everton.


Update 17.30 / Goool Mo Salah! “Faraonul” lui Liverpool înscrie un gol senzațional și în acest moment “cormoranii” sunt în Liga Campionilor. Chelsea este condusă cu 1-0 pe terenul lui Newcastle și dacă rezultatele vor rămâne neschimbate londonezii vor trebui să se mulțumească doar cu Europa League. S-a deschis scorul și pe Old Trafford. United conduce pe Watford, iar la Swansea – Stoke e 1-1.


Update 17.15 / S-a marcat de 3 ori în primele 17 minute în meciul Tottenham- Leicester. Vardy a deschis scorul în minutul 4, după o lovitură liberă executată de Mahrez. Trei minute mai târziu, Tottenham a reușit egalarea prin Harry Kane, care a trecut de fundașii adversi și a șutat plasat. Leicester a revenit în avanataj prin Mahrez, care a prins un șut senzațional de la distanță.


Premier League LIVE STREAM Etapa 38 Liverpool-Brighton, Newcastle-Chelsea. Liverpool are o serie de trei partide fără succes în campionatul englez, iar un eventual insucces cu Brighton şi victorie a celor de la Chelsea ar face ca elevii lui Klopp să ajungă pe locul cinci, poziţie care nu oferă calificarea în Champions League.

Premier League LIVE STREAM Etapa 38 Liverpool-Brighton, Newcastle-Chelsea. Lupta la retrogradare este decisă

Premier League LIVE STREAM Etapa 38 Liverpool-Brighton, Newcastle-Chelsea.  Swansea va fi cel mai probabil a 3-a echipă care va retrograda la finalul etapei din Premier League. Trupa din Ţara Galilor are nevoie de un succes cu Stoke şi de o înfrângere a celor de la Southampton pe terenul lui Manchester City, dar şi să recupereze un deficit de 10 goluri în dreptul golaverajului pentru a putea să se salveze de la retrogradare.