Fotbal international

VIDEO. West Ham, victorie înainte de returul cu Astra! Manchester City, NOUL lider din Premier League

UPDATE, ora 19:51 / Final de meci pe stadionul Olimpic din Londra. West Ham cîştigă cu 1-0 meciul cu Bournemouth şi obţinel primele 3 puncte din acest sezon. Joi, pe acest stadion, vine Astra în...
22.08.2016 | 00:02
VIDEO West Ham victorie inainte de returul cu Astra Manchester City NOUL lider din Premier League

UPDATE, ora 19:51 / Final de meci pe stadionul Olimpic din Londra. West Ham cîştigă cu 1-0 meciul cu Bournemouth şi obţinel primele 3 puncte din acest sezon. Joi, pe acest stadion, vine Astra în returul din playoff-ul Ligii Europa.

Clasament după etapa 2:

clasa


West Ham – Bournemouth 1-0 (Antonio 85)

Min. 85: Antonio marchează după o greşeală a portarului oaspeţilor, care a trecut pe sub minge 

ww

UPDATE, ora 17:55 / West Ham joacă ultimul meci înainte de returul cu Astra, de la ora 18:00 cu Bournemouth, în Premier League.

În primul meci al zilei din Anglia, nou-promovata Middlesbrough a învins cu 2-1 pe terenul lui Sunderland prin golurile lui Stuani. Pentru gazde a marcat van Aanholt.


UPDATE, ora 21:29 / Final de meci! Leicester City o ţine în şah pe Arsenal şi cîştigă primul punct din acest sezon. “Tunarii” trebuie să se mulţumească cu 1 punct în primele două etape. Rezultatele zilei:

ene

Leicester City – Arsenal 0-0

*0-0 la pauză. Cele două formaţii sînt la egalite după 45 de minute. Arsenal a avut mai mult timp posesia şi a ratat cîtev şanse bune

UPDATE, ora 19:11 / Arsenal joacă de la 19:30 derby-ul rundei pe terenul campioanei Leicester City. Ambele echipe au zero puncte după prima etapă.

Echipele de start:

arsenal


UPDATE, ora 18:50 / Final în meciurile începute la 17:00. Liverpool pierde pe terenul nou-promovatei Burnley. Chelsea întoarce în ultimele 10 minute rezultatul cu Watford şi e a 4-a echipă cu maximum de puncte după două etape, alături de Man.City, Man.United şi Hull City. 


Ne pregătim de meciurile de la ora 17:00. Avem 5 dispute, Tottenham, Chelsea şi Liverpool evoluînd de la aceste ore:

Burnley – Liverpool 2-0 (Vokes 2, Gray 37) VEZI VIDEO GOLURILE

liv

Tottenham – Crystal Palace 1-0 (Wanyama 83) VEZI VIDEO GOLUL 

tot

Watford – Chelsea 1-2 (Capoue 55 / Batshuayi 80, Costa 87) VEZI VIDEO GOLURILE

chel

Swansea – Hull 0-2 (Maloney 79, Hernandez 90+2) VEZI VIDEO GOLUL

hull

West Brom – Everton 1-2 (McAuley 9 / Mirallas 45+2, Barry 60) VEZI VIDEO GOLURILE 

west br


UPDATE, ora 16:24 / Final de meci! City cîştigă clar, 4-1 pe terenul lui Stoke City şi e la egalitate cu Manchester United în fruntea Premier League. Punctaj maxim după două etape. Pentru City, urmează returul cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor. 

Stoke City – Manchester City 1-4 (Krkic 49 / Aguero 24, 36, Nolito 87, 90+5) VEZI VIDEO GOLURILE

* Aguero marchează din penalty în minutul 26. Argentinianul ratase două lovituri de departajare cu Steaua, dar a reuşit al doilea gol din acest sezon, ambele din penalty.

* Aguero face dubla în minutul 36 şi meciul pare rezolvat de Man. City

* Krkic reduce din hadicap în minutul 49 tot din penalty. E incredibil ce penalty a acordat arbitrul Mike Dean. Sterling abia l-a atins pe Shawcross, dar arbitrul a acordat 11m. Parcă nu seamănă a Premier league 

* GOOOOOL City! Nolito marchează primul gol în Premier League şi e 3-1 în minutul 87. City face 6 puncte în două etape

* GOOOOL City! Nolito marchează cu poarta goală după o cursă a lui Sterling. Englezul a fost altruist şi i-a servit pe tavă mingea colegului său

dddl

UPDATE 20 august, ora 14:22 / Zi plină de meciuri în Premier League. De la 14:30, Manchester City joacă în deplasarea de la Stoke. Programul complet al zilei:

cittt

MIN. 90+3: S-a terminat partida. Manchester United s-a impus cu scorul de 2-0, iar trupa lui Jose Mourinho este lider în Premier League. Pogba a debutat pentru “diavoli”, iar Ibrahimovic a reuşit o “dublă”. 

MIN. 52: GOOOL UNITED! Ibrahimovic marchează din penalty ( VIDEO). 

MIN. 36: GOOOL UNITED! Ibrahimovic înscrie cu o lovitură de cap din interiorul careului ( VIDEO). 

MIN. 1: A început partida.

Manchester United dă startul etapei secunde în Premier League. “Diavolii” joacă de la ora 22:00 împotriva lui Southampton, în primul meci disputat vineri în istoria competiţiei, în afara zilelor în care Boxing Day cădea în această zi. 

echipe

E aşteptat debutul lui Paul Pogba la United, cel mai scump transfer al tuturor timpurilor. “Diavolii” au plătit 105 milioane de euro în schimbul său lui Juventus în această vară.

Informaţii:

* United a început perfect sezonul, cu o victorie clară, 3-1 la Bournemouth

* Manchester United a cheltuit 190 de milioane de euro pe transferuri în această vară, însă şi-a amortizat repede cheltuielile din vînzarea de tricouri

* Jose Mourinho a venit la United cu un singur gînd: să cîştige titlul

* Southampton s-a despărţit de Ronald Koemann la finalul sezonului precedent. Acum, manager e Claude Puel

* Atenţie: Southampton a învins în ultimele două deplasări pe „Old Trafford”!

Echipe probabile:

echipe