Premier League

United, remiză albă cu West Ham. Noble l-a strâns de gât pe Pogba!

10.05.2018 | 23:49
United remiza alba cu West Ham Noble la strans de gat pe Pogba
ADVERTISEMENT

Premier League LIVE VIDEO: Manchester City – Brighton West Ham – Manchester United. Mijlocul săptămânii aduce noi confruntări în Premier League, cu meciuri care au fost reprogrmate din cauza duelurilor din Cupa Angliei. Swansea – Southampton se dispută marţi, 8 mai, de la ora 21:45, într-un meci crucial în lupta pentru evitarea retrogradării în liga a doua din Anglia. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

UPDATE: 11 mai, ora 00:01. S-a încheiat şi ultima partidă restanţă, cea dintre West Ham United şi Manchester United. Deşi erau aşteptate goluri în acest meci, partida s-a terminat cu un scor alb. Asta şi poate datorită faptului că atacul lui United a fost format din Lingard şi Sanchez, lipsind golgeterul Romelo Lukaku, iar dintre atacanţii din lot doar Rashford a fost trimis în ultimele minute. Acest punct e totuşi important. United are acum 78 de puncte şi nu mai poate pierde locul secund. Aşadar cele două echipe din Manchester au ocupat primele două poziţii, după încă o dispută Guardiola-Mourinho încheiată în favoarea primului. Momentul cel mai fierbinte al meciului nu a fost o fază de poartă, ci un clinci între Mark Noble şi Paul Pogba, primul având mare noroc pentru faptul că nu a primit roşu, după ce l-a strâns de gât pe francez!

ADVERTISEMENT
West Ham - Man. United. Noble îl strânge de gât pe Pogba! Jucătorul lui West Ham şi-a ieşit din minţi. A avut mare noroc pentru că nu a fost eliminat
West Ham – Man. United. Noble îl strânge de gât pe Pogba! Jucătorul lui West Ham şi-a ieşit din minţi

UPDATE 23.55 / S-au terminat și ultimele 2 partide ale zilei în Premier League. Arsenal a pierdut în 10 oameni cu Leicester, scor 1-3, iar Manchester City a trecut de Brighton cu 3-1.


UPDATE 23.50 / Chelsea a făcut un pas greșit în lupta pentru locul 4, care asigură prezența în viitorul sezon de Champions League. Au terminat la egalitate meciul disputat acasă cu Huddersfield (1-1). Într-un alt meci din etapa 37 a Premier League, Tottenham a învins cu 1-0 pe Newcastle și a urcat peste Liverpool în campionat. În ultima etapă, Chelsea și Liverpool se vor lupta pentru locul de Champions League.

ADVERTISEMENT

UPDATE 22.35 / Mahrez înscrie pentru Leicester și dă de pământ cu Arsenal. Scorul este 3-1.


UPDATE 23.30 / Vardy face 2-1 pentru Leicester din penalty. Pe Etihad Stadium, City mai punctează o dată prin Fernandinho.


UPDATE 23.20 / Tottenham deschide scorul prin Kane și trece peste Liverpool în Premier League.


UPDATE 23.05 / Arsenal și Chelsea reușesc egalarea împotriva lui Leicester și Huddersfield. Pentru Arsenal a marcat Aubameyang, iar pentru Chelsea a înscris Alonso.

ADVERTISEMENT


UPDATE 22.55 / Chelsea este în pericol să piardă locul 4, care îi asigură prezența în Champions League. Este condusă cu 1-0 pe Stamford Bridge. Depoitre a marcat pentru Huddersfield în minutul 50.


UPDATE 22.30 / Manchester City a revenit în avantaj. Bernardo Silva a primit o pasă de la Leroy Sane și nu îl iartă pe portarul lui Brighton. City conduce cu 2-1.

ADVERTISEMENT


UPDATE 22.20 / Danilo a marcat pentru City în minutul 17. Bucuria a durat doar 4 minute pe Etihad Stadium. Brighton a egalat prin Ulloa.


UPDATE 22.10 / Leicester a deschis scorul împotriva lui Arsenal în minutul 14. Fousseni Diabate a primit o centrare în careu, l-a văzut pe Kelechi Iheanacho liber și i-a întors mingea cu capul, iar acesta a înscris cu un șut din prima. După doar un minut, Arsenal a rămas în 10 jucători. Mavropanos a fost eliminat după o intrare dură la un adversar.


UPDATE 21.10 / Au fost anunțate echipele de start la Chelsea – Huddersfield.

Chelsea: Caballero – Azpillicueta, Christensen, Rudiger – Zappacosta, Fabregas, Kante, Alonso – Willian, Pedro, Morata.

Huddersfield: Lossl – Smith, Zanka, Schindler, Kongolo, Lowe – Billing, Hogg, Mooy – van la Parra, Depoitre.


Premier League LIVE VIDEO: Manchester City – Brighton West Ham – Manchester United. Chelsea – Huddersfield este programat miercuri, 9 mai, de la ora 21:45. Londonezii au nevoie de o victorie, coroborată cu un eşec al lui Tottenham, pentru a mai spera că vor prinde locul patru. În aceeaşi zi se vor mai juca partidele Leicester – Arsenal, Manchester City – Brighton (ora 22:00) şi Tottenham – Newcastle (ora 22:00).

Premier League LIVE VIDEO: Manchester City – Brighton West Ham – Manchester United. În weekend se trage linie în Anglia

Premier League LIVE VIDEO: Manchester City – Brighton West Ham – Manchester United. Joi, 10 mai, de la ora 21:45, se va disputa meciul West Ham – Manchester United. Sezonul din Premier League se va încheia duminică, 13 mai, când sunt programate toate meciurile din etapa a 38-a. Ultimul meci al stagiunii este finala Cupei Angliei, Chelsea – Manchester United, care se va juca sâmbătă, 19 mai.

ADVERTISEMENT