Video. Sărbătoare la Leicester! Mahrez a revenit la antrenamente

Sorin Dumitrescu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
08/02/2018, 20:13
Video. Sărbătoare la Leicester! Mahrez a revenit la antrenamente

UPDATE, ora 19:00 / Mijlocaşul algerian a fost prezent astăzi la antrenamentul condus de antrenorul francez Claude Puel. Mahrez ar putea fi titular sâmbătă în partida pe care Leicester o va juca, în deplasare, chiar cu Manchester City.


În ultima zi de mercato, pe 31 ianuarie, Manchester C ity a oferit 56 de milioane de euro lui Leicester pentru vedeta sa, internaţionalul algerian Ryad Mahrez. Era a treia tentativă pentru cel care a fost declarat acum doi ani cel mai bun jucător al Africii, de a pleca la un club de top din Premier League. Însă, ca şi în precedentele cazuri, când interesate erau Arsenal şi Tottenham, transferul nu s-a făcut.

Leicester a cerut cetăţenilor nu mai puţin de 102 milioane euro, ceea ce ar fi însemnat cel mai scump transfer realizat în interiorul Premier League. Însă Manchester City, deşi este unul dintre cele mai potente cluburi din lume la această oră, a anunţat că renunţă la negocieri, considerând pretenţiile vulpilor aberante. Şi astfel Mahrez a ratat şi la treia tentativă.

Una dintre cele mai mari amenzi din istoria Premier League

Numai că paharul răbdării sale s-a umplut şi algerianul pur şi simplu a hotărât să nu se mai prezinte la antrenamente. El consideră că Leicester nu a procedat corect, pentru că faţă de alţi jucători, ajunşi la Chelsea, Kante şi Drinkwater şi că a fixat acum un preţ care din start omora orice negociere. Clubul l-a amendat cu o sumă record, 227.500 euro, însă nici această sancţiune nu l-a întors la echipă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Acum oficialii clubului şi agenţii jucătorului caută o soluţie de compromis, cu promisiunea că la vară i se va permite să plece la un alt club, în funcţie de oferta care va exista. Se speră astfel ca Mahrez să revină la club şi să continue poână la vară în tricoul albastru.

Ştirea MOMENTULUI

Benzema a bătut palma cu AC Milan. Cât va câștiga în Italia

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.