Video. Mourinho a renunţat la titlu. “Nici locul 2 nu va fi uşor să îl luăm”

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
03/02/2018, 10:45
Video. Mourinho a renunţat la titlu. “Nici locul 2 nu va fi uşor să îl luăm”

Orgoliul lui Jose Mourinho a trebuit să se dea bătut în faţa parcursului incredibil al concitadinei Manchester City în acest sezon. Multe case de pariuri din Regatul Unit al Marii Britanii deja nu mai acceptă pariuri pe opţiunea echipa campioană şi portughezul recunoaşte că pentru United noul obiectiv este clasarea pe locul secund.

“City se descurcă foarte, foarte bine şi nu-şi lasă adversarii să se apropie de ea. Lupta rămâne deschisă între locurile 2 şi 6, dar pentru prima poziţie este închisă.Trebuie să încercăm să terminăm pe locul 2, iar acesta nu va fi un lucru uşor.
 
Mourinho e mulţumit de actualul sezon de Premier League
 
Sunt echipe bune: Chelsea este campioana, au avut o campanie de transferuri foarte bună, Liverpool are o echipă extraordinară, Arsenal s-a îmbunătăţit, iar Tottenham are, de asemenea, o echipă fantastică. Ne descurcăm destul de bine până acum, cu câteva momente negative, dar avem performanţe mai bune decât sezonul trecut, ceea ce este foarte important.“.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi
 
 

 
Avansul pe care îl are United faţă de ocupantele locurilor 3 şi 4, respectiv Chelsea şi Liverpool, nu este greu de recuperat de către ambele, pentru că sunt doar trei puncte. Însă amândouă au avut momente de cădere inexplicabile tocmai cu echipele mici, ultimul fiind al lui Chelsea, un stupefiant 0-.3 acasă cu Bournemouth etapa trecută.

 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.