Sport

Premier League, restanțe etapa 28. Manchester United pierde la Brighton în minutul 90+9, cu un gol primit din penalty!!! Cum arată clasamentul

Vezi aici în format LIVE stream Manchester City - West Ham, Liverpool - Fulham şi Brighton - Manchester United. Meciurile sunt restanţe din etapa 28 din Premier League.
04.05.2023 | 22:39
Premier League restante etapa 28 Manchester United pierde la Brighton in minutul 909 cu un gol primit din penalty Cum arata clasamentul
Mitoma a ratat cele mai mari ocazii ale lui Brighton în prima repriză a meciului cu Manchester United
ADVERTISEMENT
04-05-2023
21:06

Premier League, restanțe etapa 28

Miercuri, 3 mai

  • Manchester City – West Ham 3-0 (Ake 49, Haaland 70, Foden 85)
  • Liverpool – Fulham 1-0 (Salah 49 pen.)

Joi, 4 mai

  • Brighton – Manchester United 1-0 (Mac Allister 90+9 pen)
Premier League
Clasament Premier League
04-05-2023
18:34

Brighton - Manchester United 1-0 (Mac Allister 90+9 pen)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+10: Fluier final.

Min. 90+9: GOOOL Brighton! Mac Allister transformă impecabil lovitura de pedeapsă.

Min. 90+5: Shaw comite un henț în careu, arbitrul lassă jocul ssă continue, se joacă încă vreo 2 minute, înssă la prim aîntrerupere e atenționat din camera VAR, revede faza pe monitor și dictează penalty pentru gazde.

Min. 90: Mac Allister șutează din marginea careului, dar De Gea are o paradă superbă.

Min. 86: Solly March ia o acțiune pe cont propriu, traversează pe diagonală terenul și șutează tare, dar pe lângă vinclu.

Min. 69: Șutul lui Bruno Fernandes din interiorul careului e parat de portarul lui Brighton.

Min. 58: Mitoma pătrunde în careu și reia surprinzător de lângă Wan Bissaka, dar De Gea e atent și reține.

Min. 45: Buonanote șutează la colțul lung, cu efect, dar mingea trece pe lângă.

Min. 39: Martial șutează puternic din careu, dar Steele reușește să rețină.

Min. 28: Rashford trece de doi adversari și șutează periculos, dar portarul gazdelor respinge balonul.

Min. 13:  Mitoma șutează din interiorul careului, în diagonală, dar mingea ocolește puțin poarta.

Min. 4: Mitoma scapă singur cu De Gea după o eroare a lui Lindelof, dar șutează direct în fața portarului spaniol.

Min. 2: Antony primește o minge în adâncime, șutează de la marginea careului, dar mingea se duce pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida.

Au apărut echipele de start la Brighton – Manchester United:

Brighton: Steele – Caicedo, Webster, Dunk, Estupinan – Gilmour, Mac Allister – Enciso, Bouonanotte, Mitoma – Welbeck. Antrenor: Roberto De Zerbi

Manchester United: De Gea – Wan-Bisaka, Lindelof, Shaw, Dalot – Casemiro, Fred – Antony, Fernandes, Rashford – Martial. Antrenor: Erik Ten Hag

04-05-2023
13:04

Lacrimi în vestiarul lui Liverpool după victoria cu Fulham

Liverpool speră în continuare la locul patru care asigura participarea în grupele UEFA Champions League, după victoria cu 1-0 în fața lui Fulham. „Cormoranii” sunt la doar patru puncte de rivala Manchester United.

Antrenorul lui Liverpool a dezvăluit că bucuria a fost una uriașă în vestiar după meci: „Alisson mai avea puțin și plângea pentru că nu a primit gol. Ni s-a întâmplat destul de rar în acest sezon. Este foarte bine, în special pentru el”, a declarat Jurgen Klopp, citat de Mirror.

03-05-2023
21:30

Erling Haaland a doborât recordul de goluri marcate într-un sezon de Premier League

Erling Haaland continuă să uimeasscă lumea fotbalului și doboară noi borne istorice, indiferent de competiția în care evoluează. Norvegianul din atacul lui Manchester City a ieșit din nou în evidență în restanța de miercuri seara cu Wesst Ham, când a înscris un gol senzațional în minutul 70, cu o scăriță care l-a lăsat fără replică pe Fabianski.

Cu această reușită, Haaland a doborât recordul de goluri înscrise de un jucător într-o singură ediție de Premier League. Atacantul lui Manchester City a ajuns în acest sezon la 35 de reușite și i-a depășit pe Andy Cole (sezonul 1993-1994, în tricoul lui Newcastle) și pe Alan Shearer (sezonul 1994-1995, în tricoul lui Blackburn Rovers), care înscriseseră de 34 de ori.

Performanța lui Erling Haaland este cu atât mai impresionantă cu cât el a marcat cele 35 de goluri în 33 de partide, în timp ce Cole și Shearer le înscriseseră în 42 de meciuri (pe acea vreme erau 22 de echipe în Premier League).

03-05-2023
18:32

Manchester City - West Ham 3-0 (Ake 49, Haaland 70, Foden 85)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Fluier final.

Min. 85: GOOOL Manchester City! Corner pentru gazde, mingea este respinsă doar până la Foden, care prinde un vole senzațional de la peste 20 de metri, fără speranțe pentru Fabianski.

Min. 70: GOOOL Manchester City! Haaland scapă singur cu Fabianski și înscrie cu o scăriță din marginea careului.

Min. 49: GOOOL Manchester City! Mahrez execută o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Ake reia cu capul în poartă.

Min. 35: Liber pe 6 metri, Stones reia cu capul pe lângă poartă.

Min. 32: Rodri pătrunde în careu și șutează plasat, în stânga lui Fabianski, înssă mingea lovește bara și iese afară.

Min. 29: Bowen șutează din interiorul careului, însă Ortega respinge.

Min. 9: Fabianski respinge șutul lui Mahrez din amrginea careului.

Min. 1: A început partida.

Au apărut echipele de start la Manchester City – West Ham:

echipe city
Echipele de start la Manchester City – West Ham
03-05-2023
18:31

Liverpool - Fulham 1-0 (Salah 49 pen.)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Fluier final.

Min. 50: Bine găsit în careu de Diaz, Salah șutează peste poartă.

Min. 39: GOOOL Liverpool! Salah transformă lovitura de pedeapsă.

Min. 38: Darwin Nunez este faultat în careu, iar arbitrul de centru dictează fără ezitare penalty.

Min. 4: Diaz șutează de la distanță, dar balonul trece pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida.

Au apărut echipele de start la Liverpool – Fulham:

echipe liverpool
Echipele de start la Liverpool – Fulham

Premier League este, alături de Ligue 1, unul dintre cele două campionate mai grăbite cu cel puţin o rundă decât restul întrecerilor de top de pe continent. Miercuri, 3 mai, şi joi, 4 mai, calendarul eşalonului de elită cuprinde trei partide restante, toate din etapa 28.

Manchester City – West Ham, Liverpool – Fulham şi Brighton – Manchester United, restanţe din etapa 28 din Premier League, sunt toate meciuri cu importanţă pentru Europa

Aşadar, miercuri, 3 mai, au loc două partide restante din etapa 28 din Premier League, respectiv Manchester City – West Ham şi Liverpool – Fulham, iar joi, 4 mai, din aceeaşi rundă, jocul dintre Brighton şi Manchester United. Interesant este că toate aceste partide au mare influenţă asupra zonelor cupelor europene, iar cea de pe „Etihad Park” din Manchester şi în lupta pentru titlu cu Arsenal.

ADVERTISEMENT

În această bătălie la titlu au rămas doar două echipe. Una a condus la un moment dat detaşat, Arsenal, dar şi-a pierdut suflul în ultimele săptămâni, iar alta a stat tot timpul la pândă, pe locul secund şi acum a devenit marea favorită la al cincilea titlu în şase ani. „Tunarii” au momentan două puncte peste trupa lui Pep Guardiola, dar Manchester City are de jucat două restanţe, în timp ce echipa lui Mikael Arteta e cu meciurile la zi.

Miercuri, 3 mai

  • ora 22:00 Manchester City – West Ham
  • ora 22:00 Liverpool – Fulham

Joi, 4 mai

  • ora 22:00 Brighton – Manchester United
Premier League
Clasament Premier League

Cine transmite la TV Manchester City – West Ham, Liverpool – Fulham şi Brighton – Manchester United, restanţe din etapa 28 din Premier League

Toate cele trei meciuri restanţă din etapa 28 a Premier League figurează în grilele celor trei televiziuni de sport de la noi. Fiind partide care au toate miză foarte mare, era normal acest interes al televiziunilor, care au dat prioritate acestor jocuri înaintea etapei din Serie A sau celei din La Liga, din care au mai fost scoase meciuri din acest motiv.

ADVERTISEMENT

Toate trei sunt clar şi jocuri de mare interes pentru iubitorii fotbalului, în special al celui englez, pentru că avem un joc foarte important pentru titlu şi alte două pentru calificarea în Europa League şi în Conference League, acolo unde Brighton speră să ajungă, pentru că are nu mai puţin de trei restanţe.

Miercuri, 3 mai

  • ora 22:00 Manchester City – West Ham (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)
  • ora 22:00 Liverpool – Fulham (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
ADVERTISEMENT

Joi, 4 mai

  • ora 22:00 Brighton – Manchester United (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)

Manchester City – West Ham, restanţă pentru titlu, din etapa 28 din Premier League

Manchester City a revenit acolo unde a stat foarte multă vreme în acest sezon, după victoria lui Arsenal în derby-ul londonez cu Chelsea, adică pe locul 2, la două lungimi în spatele „tunarilor”. Însă City este clar echipa cu cea mai mare şansă la un nou titlu şi numai dacă va comite mari erori ar avea londonezii şansa de a ieşi campioni.

Asta pentru Manchester City are două meciuri mai puţin decât Arsenal. Şi are ocazia de a reveni pe primul loc miercuri seară, când primeşte vizita lui West Ham. Deşi va lipsi starul Kevin de Bruyne, City este mare favorită şi ar fi o imensă surpriză dacă acest joc nu s-ar termina cu succesul campioanei în exerciţiu.

ADVERTISEMENT

Liverpool şi Brighton luptă pentru Europa League în restanţele din etapa 28 din Premier League

Pe „Anfield Road”, Liverpool va primi o echipă incomodă, deşi nou promovată, care va termina în prima jumătate a clasamentului. Este vorba de Fulham, de la care va lipsi golgeterul Mitrovic, suspendat pe opt etape. Dar şi „cormoranii” au probleme, Firmino, Thiago Alcantara şi din nou Diogo Jota, omul care tocmai a adus incredibil victoria cu Tottenham la 4-3 în ultimele secunde, fiind indisponibili.

La Brighton, avem reeditarea dramaticei semifinale a Cupei Angliei, în care gazdele au dominat copios pe Manchester United, dar nu au marcat şi au pierdut intrarea în finală la lovituri de departajare. Sunt cel puţin cinci absenţe de fiecare echipă, cele ale fundaşilor centrali Varane şi Lisandro Lopez la oaspeţi putând cântări foarte mult.


  • 1,88 este cota oferită de MAXBET pentru pronosticul „gazdele marchează peste 2,5 goluri” la meciul Manchester City – West Ham

ADVERTISEMENT