Life

Premier League se vede și în rețeaua Orange TV, începând din ianuarie. Anunț oficial

23.12.2020 | 16:07
Premier League se vede si in reteaua Orange TV incepand din ianuarie Anunt oficial
Premier League se vede și în rețeaua Orange TV, începând din ianuarie. Anunț oficial. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Discovery a anunțat că postul de televiziune Eurosport 1 va fi disponibil, începând cu luna ianuarie, în format HD și în rețeaua Orange TV. Canalul difuzează meciurile din Premier League

Prin acordul pe care l-a semnat cu Orange în România, Discovery va pune la dispoziția clienților rețelei de televiziune și canalele Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Channel, TLC, ID și Travel Channel.

ADVERTISEMENT

Primele meciuri din Premier League care vor putea fi urmărite live de clienții Orange TV sunt cele ce se vor disputa începând cu data de 1 ianuarie, când începe prima etapă din 2021 în campionatul Angliei.

Premier League se vede în România și în rețeaua Orange TV. Anunț oficial

Compania Discovery, care deține inclusiv canalele Eurosport, a anunțat astăzi, 23 decembrie, că cel mai popular campionat de fotbal din Europa se va putea urmări și în rețeaua Orange TV, începând cu luna ianuarie.

ADVERTISEMENT

Astfel, clienții Orange TV vor putea urmări la televizor partidele din prima etapă a noului an. Cap de afiș vor fi meciurile Manchester United – Aston Villa, Tottenham Hotspur – Leeds United, Southampton – Liverpool și Chelsea – Manchester City.

„București, 23 decembrie 2020 – Conținutul live și premium de pe Eurosport, cu meciurile din Premier League, Australian Open, Circuitul ATP și Jocurile Olimpice de la Tokyo, vine la Orange începând cu ianuarie 2021, atât pe platformele liniare, cât și în aplicația Orange TV Go.

ADVERTISEMENT

Meciurile unor giganți precum Liverpool, Manchester United, Chelsea și Manchester City, printre altele, vor fi disponibile pentru clienții serviciilor de TV Orange pe Eurosport 1, în format HD, datorită extinderii parteneriatului anunțat astăzi de Discovery și Orange.

Clienții serviciilor de TV Orange se vor bucura odată cu noul an de tot ce are mai bun de oferit Premier League, inclusiv meciurile Tottenham – Leeds (2 ianuarie), Chelsea – Manchester City (3 ianuarie) și Southampton – Liverpool (4 ianuarie).

ADVERTISEMENT

Partidele de Premier League vor fi însoțite de Premier League Show, emisiune de analiză cu experți precum Ion Alexandru și Gabriel Cânu, în prezența fostului mare internațional român, Lucian Sănmărtean. Noul parteneriat continuă să aducă, de asemenea, conținutul popular de pe Discovery Channel, TLC, ID, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet și Travel Channel în oferta servicii TV Orange.

 „Cu ocazia acestui nou parteneriat, clienții serviciilor TV Orange vor avea acces la unul dintre cele mai diverse portofolii de divertisment inspirat din realitate de pe piața locală, cu genuri precum aventură, lifestyle, mister și suspans, minunile vieții sălbatice și sport. După un sezon excelent de Premier League în România, cu rezultate remarcabile la nivel de audiențe, suntem încântați să aducem cea mai spectaculoasă competiție fotbalistică din lume clienților de servicii TV Orange din România”, a declarat Alexandru Silanovici, Distribution & Strategic Business Development Director, Discovery România & Ungaria”, se arată în comunicatul celor de la Discovery.

ADVERTISEMENT
Tags: