Cele mai citite

Video. Evra, aproape de a reveni pe gazon. Vezi imagini tari cu jucătorul francez

Patrick Evra, deşi este suspendat de UEFA până în iunie, este dorit de David Moyes la West Ham United. Evra s-a relaxat în Dubai zburând.
06.02.2018 | 21:56

Patrick Evra părea a fi pus capăt fotbalului pe uşa din dos în septembrie trecut, când a avut acea ieşire nervoasă de necrezut la meciul din Europa League dintre Vitoria Guimaraes şi Olympique Marseille, când a sărit în tribune şi a aplicat o lovitură de karate unui suporter.

La 36 de ani Evra a fost suspendat pe 7 luni de către UEFA, dar numai din competiţiile europene intercluburi şi a fost concediat de Olympique Marseille. Este deci liber să semneze cu orice club ar dori să apeleze la serviciile lui.

Are dreptul să joace în Premier League

Şi acest club este West Ham United, unde antrenor este scoţianul David Moyes, alături de care a lucrat o bună perioadă de timp la Manchester United. Evra se antrenează la baza lui West Ham, dar posibila sa venire, până la finalul campionatului, nu pare a-i entuziasma pe fani.

Până să revină pe gazon Patrick Evra a oferit pe contul său imagini inedite din vacanţa petrecută în Dubai. Francezul a avut curajul şi adrenalina necesară de a se distra la mare înălţime,. agăţat de o coardă după ce a fost coborât din avion şi declară că a dorit această experienţă pentru a-i arăta fostei mari vedete NBA Michael Jordan că şi alţi sportivi au curajul de a încerca astfel de experienţe tari. VEZI VIDEO

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri