Video. Evra, aproape de a reveni pe gazon. Vezi imagini tari cu jucătorul francez

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
06/02/2018, 21:56
Video. Evra, aproape de a reveni pe gazon. Vezi imagini tari cu jucătorul francez GALERIE FOTO

Patrick Evra părea a fi pus capăt fotbalului pe uşa din dos în septembrie trecut, când a avut acea ieşire nervoasă de necrezut la meciul din Europa League dintre Vitoria Guimaraes şi Olympique Marseille, când a sărit în tribune şi a aplicat o lovitură de karate unui suporter.

La 36 de ani Evra a fost suspendat pe 7 luni de către UEFA, dar numai din competiţiile europene intercluburi şi a fost concediat de Olympique Marseille. Este deci liber să semneze cu orice club ar dori să apeleze la serviciile lui.

Are dreptul să joace în Premier League

Şi acest club este West Ham United, unde antrenor este scoţianul David Moyes, alături de care a lucrat o bună perioadă de timp la Manchester United. Evra se antrenează la baza lui West Ham, dar posibila sa venire, până la finalul campionatului, nu pare a-i entuziasma pe fani.

Până să revină pe gazon Patrick Evra a oferit pe contul său imagini inedite din vacanţa petrecută în Dubai. Francezul a avut curajul şi adrenalina necesară de a se distra la mare înălţime,. agăţat de o coardă după ce a fost coborât din avion şi declară că a dorit această experienţă pentru a-i arăta fostei mari vedete NBA Michael Jordan că şi alţi sportivi au curajul de a încerca astfel de experienţe tari. VEZI VIDEO

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.