Guardiola, liber la distracţii pentru jucătorii lui City. Fiecare merge unde vrea

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
03/02/2018, 15:26
Guardiola, liber la distracţii pentru jucătorii lui City. Fiecare merge unde vrea

Manchester City este echipa care merge ceas în toate competiţiile. Sezonul acesta Pep Guardiola poate avea multe aşteptări de la jucătorii săi. În Premier League au 15 puncte avans peste vecinii de la United şi toată lumea îi consideră deja campioni, cu excepţia tehnicianului catalan, care spune că mai sunt 13 etape şi 39 de puncte în joc, deci nu se poate vorbi încă de titlu.

City este şi printre favoritele la câştigarea Champions League în premieră şi lucrul acesta a fost recunoscut de nume mari ale fotbalului, semn că Guardiola chiar a construit o super-echipă. Un amănunt important este şi faptul că există o excelentă relaţie între antrenor şi vestiar, Guardiola stabilind nişte reguli clare, care trebuie respectate.

City este ca şi câştigătoare a Premier League

Antrenorul lui City este şi un bun psiholog. El a decis ca imediat după meciul de la Burnley să dea drumul jucătorilor şi membrilor staffului tehnic într-o scurtă dar binevenită vacanţă de patru zile. Abia miercuri se vor relua antrenamentele. Singurul care nu va pleca nicăieri va fi Guardiola. Acesta va încerca să pună la punct toate detaliile pregătirii ce va urma, mai ales că vor începe şi partidele din Champions League.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

City are o misiune uşoară în optimile Champions League, în dubla cu FC Basel, dar Guardiola are filozofia lui de la care nu abdică: pentru a putea face faţă presiunii care va urma în săptămânile care vin jucătorii au nevoie şi de relaxare. Aceste patru zile îi vor ajuta mult să facă faţă programului dificil şi să acorde şi timpul necesar familiilor lor, ceea ce e foarte important ca stare psihică.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.