Video şi foto. Conte, aproape demis! Cine e pregătit să îi ia locul

premier league, watford-chelsea, antonio conte, video

Campioana Chelsea a fost umilită! Watford - Chelsea 4-1 şi poziţia lui Antonio Conte pe banca londonezilor e tot mai şubredă.

UPDATE. Spaniolii de la Sport scriu că Antonio Conte este ca şi demis, decizia urmând să fie anunţată în zilele următoare. Înlocuitorul italianului, anunţă Sport, ar fi Luis Enrique, care a antrenat Barcelona până în vară.


UPDATE. Întrebat la conferinţa de presă despre posibilitatea de a fi demis, Antonio Conte a răspuns: "Merg să dorm liniştit. Mereu sunt întrebat acest lucru. Nu îmi fac nici un fel de griji. Viaţa merge înainte, eu ştiu că urmează o nouă zi şi ce am de făcut. Dacă devine o problemă a clubului şi va lua o decizie, nu e nici o problemă, cum am spus, viaţa merge înainte. Dacă voi credeţi că jucătorii au atâta putere să ducă la concedierea unui antrenor, vă înşelaţi. Şi eu am fost jucător şi niciodată nu am vorbit cu clubul despre antrenor. Treaba mea este să lucrez cu aceşti jucători şi să fim oneşti, pentru că nu vreau să lucrez decât cu jucători oneşti."


Incredibil rezultat în ultimul meci al etapei a 24-a din Premier League, între Watford şi Chelsea! Campioana a fost zdrobită cu 4-1, dar e drept că până în minutul 84 scorul era încă egal şi echipa care părea a avea mai mult aplomb era Chelsea, care a şi rămas în zece încă din minutul 35, Bakayoko fiind eliminat destul de uşor de  către arbitrul Mike Dean.

Chelsea e doar umbra formaţiei care cucerea titlul vara trecută. Apărarea intră foarte uşor la apă, mijlocul nu are nici fantezie, nici vigoare, iar în atac nu există golgeterul care să marcheze pe bandă rulantă, aşa cum a făcut-o Diego Costa, pe care apoi, drept mulţumire, antrenorul Antonio Conte l-a anunţat prin SMS că nu mai are nevoie de serviciile sale.

A fost antrenorul sezonului trecut în Premier League

Acum este tot mai aproape momentul când antrenorul italian se pregăteşte el să primească SMS-ul de la Roman Abramovich, pentru că dacă nu acum, după acest eşec umilitor, sigur după foarte posibila eliminare din Champions League în faţa Barcelonei Chelsea va rămâne fără Conte, pentru că patronul rus digeră greu situaţia actuală de la club.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Este evident faptul că nici relaţia dintre antrenor şi jucător nu mai este ceea ce trebuie în vestiar, Conte având multe ieşiri nervoase la adresa propriilor elevi, iar astfel de acuze nu fac decât să scurtcircuiteze legătura antrenor-echipă. La dezordinea din jocul albaştrilor e uşor de dedus că între antrenor şi jucători s-a aşezat deja zidul şi totul se va aşeza doar prin sacrificarea celui de pe bancă.