PREMIERĂ Cum se pot cere locurile de parcare de la bloc, din acest an, la Bucureşti

Bucureştenii care locuiesc în Sectorul 4 al Capitalei sunt scutiţi, începând din acest an, de un drum la primărie atunci când vor să îşi reînnoiască contractele de parcare la bloc....
13.01.2017 | 16:04
PREMIERA Cum se pot cere locurile de parcare de la bloc din acest an la Bucuresti
ADVERTISEMENT

Bucureştenii care locuiesc în Sectorul 4 al Capitalei sunt scutiţi, începând din acest an, de un drum la primărie atunci când vor să îşi reînnoiască contractele de parcare la bloc. Cererile pot fi depuse, până la 31 martie 2017, inclusiv online.

“În premieră, cererile pentru reînnoirea contractului pentru utilizarea locului de parcare de reşedinţă se pot depune în premieră şi on-line, la adresa de e-mail: parcari@dgitl4.ro, urmând ca ridicarea noului contract de închiriere a locului de parcare de reşedinţă să se facă de la locaţiile D.G.I.T.L. Sector 4 în urma înştiinţării pe e-mail”, a anunţat primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, cetăţenii care au deja un contract de parcare valabil şi doresc să îl reînnoiască, mai pot depune cereri în acest sens până la data de 31.03.2017, la unul din sediile D.G.I.T.L. Sector 4 situate în Str. Serg. Niţu Vasile nr. 50-54, Str. Străduinţei nr. 1 şi Calea Şerban Vodă nr. 43.

De asemenea, cererile pot fi obţinute şi online, de la adresa https://www.dgitl4.ro/doc/Cerere%20reinnoire%20acord%20parcare.pdf.

ADVERTISEMENT

Ce documente sunt necesare pentru reînnoirea contractelor/acordurilor pentru utilizarea locului de parcare

Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4 informează că, în conformitate cu prevederile H.C.L. Sector 4 nr. 150/2016 privind Metodologia de atribuire a locurilor de parcare rezidenţiale, pe raza Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti, cetăţenii au obligaţia ca până la data de 31.03.2017 să se prezinte la sediile D.G.I.T.L. Sector 4 situate în:

ADVERTISEMENT

Str. Serg. Niţu Vasile nr. 50-54,
Str. Străduinţei nr. 1,
Calea Şerban Vodă nr. 43,
pentru reînnoirea contractelor/acordurilor de utilizare a locurilor de parcare. În caz de neprezentare, acordul de parcare va fi anulat.

Cererile pentru reînnoirea contractelor/acordurilor de utilizare a locurilor de parcare vor fi însoţite de următoarele acte:

ADVERTISEMENT

copie act de identitate,
vechiul contract/acord de utilizare a locurilor de parcare,
certificat de înmatriculare cu ITP valabil,
contract de comodat (dacă este cazul).

Contractul de închiriere se va încheia pe o perioadă de un an cu posibilitatea prelungirii de drept pe încă un an fiscal, cu respectarea prevederilor H.C.L. Sector 4 nr. 150/2016.

Locurile de parcare de reşedinţă se vor atribui numai persoanelor care nu figurează cu debite restante la bugetul local al Sectorului 4.

Taxa aferentă utilizării locului de parcare se poate achita la sediile D.G.I.T.L. Sector 4.

Pentru reînnoirea contractelor/ acordurilor pentru utilizarea locurilor de parcare, programul cu publicul este următorul:

La sediul din str. Străduinţei, nr. 1:

Luni, Marţi, Joi şi Vineri între orele 8:30 – 16:30.

Miercuri între orele 8:30 – 18:30.

La sediul din str. Serg. Niţu Vasile, nr. 50-54:

Marţi, Miercuri, Joi şi Vineri între orele 8:30 – 16:30.

Luni între orele 8:30 – 18:30.

La sediul din Calea Şerban Vodă, nr. 43:

Luni, Marţi, Miercuri şi Vineri între orele 8:30 – 16:30.

Joi între orele 8:30 – 18:30.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul Parcări de Reşedinţă, la numărul de telefon – 021.460.12.92.

Sursa: romaniatv.net

ADVERTISEMENT