News

Premieră de 1 Mai! Petrecerea UNTOLD se mută în casele românilor. Overnight va fi un show unic, transmis live de Pro tv

01.05.2020 | 21:08
Premiera de 1 Mai Petrecerea UNTOLD se muta in casele romanilor Overnight va fi un show unic transmis live de Pro tv
ADVERTISEMENT

De 1 Mai, UNTOLD, unul dintre cele mai așteptate festivaluri, va înregistra o premieră. Se va muta în casele tuturor românilor, începând cu ora 23:00, alături de cei mai mari DJ ai momentului, reuniți într-un show unic, OVERNIGHT, transmis live de Protv.

Premieră și petrecere mare de 1 Mai. UNTOLD, direct de acasă

Este pentru prima dată când festivalul UNTOLD, mega pary-ul așteptat un an întreg, este făcut de oamenii de acasă, ajutați și acompaniați cei mai buni, DJ și ei, tot din izolare. Fanii vor avea ocazia să îi vadă și să petreacă alături de ei, începând cu ora 23:00, live pe Protv, împreună cu Cabral, gazda evenimentului.

ADVERTISEMENT

UNTOLD și OVERNIGHT vor aduce atmosfera de festival în fiecare casă și, în plus, vor reda bucuria și zâmbetele pe fețele oamenilor, care s-au cam șters în ultimele săptămâni.

UNTOLD, cel mai mare party de acasă

OVERNIGHT invită toată lumea dornică de distracție, să își pregătească cele mai interesante și haioase outfituri și să se alăture mega petrecerii de 1 Mai, unică în România.

Overnight va începe la ora 23:00 pe canalalele digitale UNTOLD și NEVERSEA, dar și pe Protv Plus, iar după miezul nopții live la PRO TV. Cei care nu vor putea urmări live pe PRO TV sau pe canalele digitale pot asculta emisiunea live pe KISS FM.

ADVERTISEMENT

După miezul nopții, vor putea fi urmăriți live Dimitri Vegas, DJ-ul numărul 1 al lumii, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila, care vor aduce distracția și buna dispoziție în casele fanilor Untold, dar și ale celor dornici de petrecere.

Pe canalele digitale, petrecerea va începe de la ora 22:00, cu DJ Pascal, care îi are invitați pe Inna, Grasu XXL și Dirty Nano.

ADVERTISEMENT

Campanie umanitară de 1 Mai

Pe durata show-ului, românii care vor să facă o faptă bună pot dona pentru cauzele caritabile, intrând pe untold.com/united și pot alege să susțină proiectele Asociației Dăruiește Viață, asociație care construiește primul spital modular din România.

Poți dona cu un SMS, la 8826, cu textul IMPREUNA, și trimiși 2 euro în contul asociației. Mesajul poate fi trimis doar de pe teritoriul României.

ADVERTISEMENT