Fotbal intern

Premieră în Casa Pariurilor Liga 1. După Gică Hagi, a fost eliminat și Cătălin Anghel

Autor: Adrian Baciu | 30.09.2019 | 22:20
Premieră în Casa Pariurilor Liga 1. După Gică Hagi, a fost eliminat și Cătălin Anghel
Premieră în Casa Pariurilor Liga 1. După Gică Hagi, a fost eliminat și secundul Cătălin Anghel. Sursa foto: sportpictures.eu

Relațiile reci dintre antrenorii și arbitrii din Casa Pariurilor Liga 1 s-a soldat cu o nouă eliminare. După ce duminică, la Cluj, Edi Iordănescu a fost eliminat de Istvan Kovacs, luni a venit rândul secundului Viitorului, Cătălin Anghel, să-și lase elevii fără antrenor pe bancă.

Premieră în Casa Pariurilor Liga 1. După Gică Hagi, a fost eliminat și secundul Cătălin Anghel

La meciul Universitatea Craiova – Viitorul, ultimul al etapei a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1, am asistat la o premieră în fotbalul românesc. După ce Gică Hagi a fost trimis în tribune la meciul Viitorului cu Poli Iași, acum a venit rândul secundului său, Cătălin Anghel, să vadă meciul de la înălțime. Acesta a avut un schimb de replici cu asistentul Octavian Șovre, iar centralul Marius Avram l-a eliminat.

Fără Gică Hagi și fără Cătălin Anghel, soarta oltenilor a căzut în mâinile celui de-al doilea secund, Cristian Sava. Din fericire pentru Viitorul, Gică Hagi va reveni pe bancă în etapa a 12-a, întrucât suspendarea sa a expirat odată cu meciul de la Craiova. Hagi a stat și în Cupă, cu Sănătatea Cluj.

Cătălin Anghel este al doilea antrenor trimis în tribune în această etapă de campionat. Duminică, tot la pauză, Edi Iordănescu a intrat într-un conflict cu centralul Istvan Kovacs și a primit cartonaș roșu, fiind nevoit să urmărească partea a doua a meciului din tribune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!