Fotbal intern

Premieră în fotbalul mondial! O echipă de Liga a patra din România a contestat toți jucătorii formației adverse

03.10.2018 | 19:46
Premiera in fotbalul mondial O echipa de Liga a patra din Romania a contestat toti jucatorii formatiei adverse
ADVERTISEMENT

Avem o nouă premieră în fotbalul mondial și de data aceasta întâmplarea vine din liga a patra din România acolo unde o echipă a reușit marea performanță de a contesta toți jucătorii formației adverse. Totul s-a întâmplat după ce pe teren Oltețul Bălcești a luat bătaie la scor, 4-1, de la Inter Lăpușata. Supărați nevoie mare în urma înfrângerii, gazdele n-au mai stat o clipă pe gânduri și au depus memorii împotriva tuturor celor 13 jucători care au evoluat în tabăra celor de la Lăpușata.

Mai mult de atât, după meci, arbitrii au fost nevoiți să-i fotografieze pe toți cei 13 fotbaliști și i-au pus să-și treacă datele personale în raportul de joc. În amuzamentul general, jucătorii și-au așteptat rândul să dea cu subsemnatul, după care au întrebat total nedumeriți ce anume au avut de contestat adversarii de la Bălcești.

ADVERTISEMENT
Premieră în fotbalul mondial! O echipă de Liga a patra din România a contestat toți jucătorii formației adverse. Jucător de la Lăpușata
13 jucători a avut pe teren Inter Lăpușata pentru meciul cu Oltețul Bălcești, 11 titulari și două rezerve folosite

Premieră în fotbalul mondial! O echipă de Liga a patra din România a contestat toți jucătorii formației adverse

Viorel Zamfirache, antrenorul celor de la Inter Lăpușata a rămas și el interzis când a văzut ce anume vor să facă cei de la Bălcești după ce au luat bătaie pe teren.

„Au contestat toată echipa. Nu știu care a fost motivul. Dacă ne-au contestat valoarea, îi înțeleg, pentru că jucătorii noști au  valoare mare. Poate s-au supărat că le-am dat doar patru goluri. Oricum, e dreptul lor să încerce. Nu avem ce pierde. Doar că o să-mi fie greu să aduc toți jucătorii la Vâlcea, la AJF, dacă mi se va cere acest lucru. Cel mai greu îmi va fi să-mi aduc ginerii, pe Burlan, de la Alba Iulia și pe Chitian, de la Sibiu. Unul apără poarta echipei, iar celălalt, dă goluri, e atacant. Chitian a marcat în toate meciurile în care a jucat în acest sezon. Toți au fost fotografiați, și-au scris datele în raport”, a declarat Viorel Zamfirache, conform arenavâlceană.ro.

ADVERTISEMENT