Fotbal intern

Premieră în fotbalul românesc! FCSB – U Craiova LIVE VIDEO pe Facebook pentru românii din străinătate

24.02.2019 | 13:43
Premiera in fotbalul romanesc FCSB  U Craiova LIVE VIDEO pe Facebook pentru romanii din strainatate

Partida FCSB – U Craiova, contând pentru etapa cu numărul 24 din Liga 1 Betano, va consemna o premieră în fotbalul românesc la nivel digital. Astfel, toți românii care locuiesc în străinătate vor putea viziona partida prin intermediul Facebook Watch, meciul urmând a fi transmis live de Look Sport, unul dintre deținătorii drepturilor TV pentru campionatul României.

Dacă locuiești în străinătate, accesează link-ul de mai jos începând cu ora 20:00 pentru a vedea partida FCSB – U Craiova. Imaginile nu vor fi valabile însă și în România.

LIVE VIDEO AICI

FCSB – U Craiova LIVE VIDEO pe Facebook pentru românii din străinătate

„FCSB si Universitatea Craiova vor juca duminică pentru un loc în istoria fotbalului digital. Meciul de duminică va fi transmis oficial pentru prima dată în istorie pe Facebook. De conținutul video se vor bucura doar românii din afara României.  Oferă bucuria meciului istoric unui prieten sau familiei din afara țării” – se arată pe pagina de Facebook a Look Sport

Duelul are o miză deosebită , cele două echipe aflându-se la egalitate de puncte după 24 de etape, câte 45 de fiecare. Craiova a început mai bine anul 2019 decât FCSB, chiar dacă în pauza de iarnă roș-albaștrii părând că s-au descurcat mai bine. În timp ce Craiova și-a pierdut cel mai bun om, Mitriță fiind cedat la New York City pentru 8 milioane de euro, FCSB și-a păstrat toți jucători și s-a întărit cu Stoian, Matei și Hora.

Pe teren însă, Craiova a luat șapte puncte din meciurile cu Viitorul, CFR Cluj și Hermannstadt. FCSB a acumulat surprinzător doar cinci puncte dintr-un program mai accesibil, cu Dunărea Călărași, Hermannstadt și Chiajna.

În privința meciurilor directe, FCSB stă mult mai bine. De când Craiova a promovat în prima ligă, FCSB a pierdut un singur meci direct, chiar pe cel din tur, când oltenii au fost motivați suplimentar de dispariția legendei Ilie Balaci tocmai în dimineața jocului.

Tags: