Life

Premieră la Asia Express. Cât au putut să aștepte Connect-R și Shift, fără să oprească o mașină

Connect-R și Shift, una dintre cele 9 echipe de la Asia Express 4, a avut parte de o premieră neașteptată în competiția de la Antena 1.
22.09.2021 | 12:31
Premiera la Asia Express Cat au putut sa astepte ConnectR si Shift fara sa opreasca o masina
Premieră la Asia Express. Cât au putut să aștepte Connect-R și Shift, fără să oprească o mașină. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei doi artiști au avut o misiune foarte grea când a venit vorba de autostop, asta pentru că au fost nevoiți să stea ore în șir în soare fără să oprească vreo mașină.

Participanții de la Asia Express 4 nu și-au pierdut răbdarea și au încercat să găsească un autovehicul care să-i ducă spre următoarea probă a emisiunii moderate de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Așteptarea aceasta i-a făcut pe Connect-R și Shift să semneze o premieră, și anume timpul pe care l-au petrecut fără să găsească o mașină.

Connect-R și Shift, premieră la Asia Express 4. Ce au făcut

Se pare că pandemia de coronavirus le-a dat mari dureri de cap în Turcia, oamenii fiind extrem de reticenți, dovadă că șoferii nu opresc pentru a lua pe nimeni la autostop.

ADVERTISEMENT

Cu această situație neplăcută s-au confruntat și Connect-R și Shift, care au stat mai bine de 4 ore în stradă în încercarea de a găsi o mașină.

Cântăreții au mărturisit la un moment dat că autostopul este mult mai ușor atunci când este o femeie în echipă, dar și că au învățat câteva trucuri.

ADVERTISEMENT

„N-ai ce să faci, asta e, încercăm. 4 ore jumătate a fost timpul petrecut acolo, un timp-record pentru Asia Express în care nu am reușit să oprim o mașină”, au spus concurenții, scrie a1.ro.

Connect-R și Shift s-au resemnat cu gândul că vor ajunge ultimii în cursa pentru imunitate, situația de pe Drumul Împăraților fiind una neașteptată pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Connect-R și Shift au ieșit din zona de confort la Asia Express 4

„Facem autostopul cu flux de o mașină la o oră, eu zic că am ieșit din zona de confort”, a completat Connect-R într-un interviu.

„Cea mai dificilă parte e cea cu autostopul pentru că nu ne-am prins noi de niște șmecherii, dar acum știm”, a mai spus artistul.

„Mâncarea este ultima noastră grijă, adică ne-am descurcat. O obține ușor și sunt mai atenți la ea când o mâncăm”, a mai spus Shift.

ADVERTISEMENT