News

Premieră la Exatlon. Războinicii au câștigat pentru prima dată vila. Cum au reacționat

01.04.2019 | 08:25
Premiera la Exatlon Razboinicii au castigat pentru prima data vila Cum au reactionat

Premieră la Exatlon! Războinicii au câștigat pentru prima oară, în acest sezon, vila. De asemenea, ediția aceasta nu s-a putut sfârși fără tensiuni, astfel că cele două echipe s-au ironizat la nefârșit în urma scorului detașat 10-4. „Hai să învățăm să pierdem. Hai să îi lăsăm să se bucure. Eu după 3 luni dansam în fața voastră”, le-a spus Costin Gheorghe, după câștigul meritat de echipa adversă. Iată cum s-au bucurat Războinicii de reușită!

Războinicii au câștigat pentru prima oară vila!

Veselie mare pentru cei din echipa albastră! Războinicii au câștigat pentru prima oară, în acest sezon, vila! Desigur că proba sportivă nu se putea termina altfel decât cu replici acide între cele două echipe. „Se termina Exatlonul și nu mai vedeați vila, ați înnebunit?” „Ați stat 3 luni în vilă, era cazul să mai ieșiți și voi în lume”, au spus la finele jocului Războinicii.

Cu toate acestea, săgețile aruncate de către cei din echipa roșie nu i-a împiedicat pe Războinici să își savureze victoria, de data aceasta chiar în felul în care o face echipa adversă, cu scandări de fel și fel. ”Nu se compară nici pe jumătate cu ce aveam la baracă. Condițiile sunt mult mai bune‘, a spus Iuliana Aradi. ”Dușurile cu apă caldă… Băi, ce sentiment aveam când puneam apa caldă în mână!”, a adăugat Gabriel Nedelcu. ”Datorită acestor beneficii pe care le aduce vila, chiar ne era puțin ciudă că am stat trei luni de zile la baracă‘, a spus și Alex Stoica.

Războinicii au câștigat pentru prima oară vila! Faimoșii merg la baracă!
Războinicii au câștigat pentru prima oară vila! Faimoșii merg la baracă!

Mario Fresh, Faimosul de la Exatlon, a mărturisit ce ar fi făcut cu banii

Ginerele Andreei Esca a dezvăluit ce ar fi făcut cu banii pe care i-a câștigat de pe urma participării la emisiunea sportivă. „Planul pe care îl aveam cu banii de la Exatlon era să-mi iau o mașină ori să-mi iau apartament. Am o mașină care doar își face treaba, dar nu pot să spun că îmi place. Eu sunt foarte pasionat de mașini.  M-am gândit… Am zis să-mi iau casă și apoi mașină. Că unde stai?! În casă, nu în mașină. (…) Eu la Exatlon am fost doar pentru mine. Nu am fost nici pentru bani, nici pentru faimă”, a declarat Mario Fresh la Interviurile.