Life

Premieră la Survivor România! Ada și DOC s-au bătut! Daniel Pavel i-a pedepsit

Ada și Doc au sărit direct la bătaie la Survivor România! Gestul nu a fost iertat de Daniel Pavel, care i-a pedepsit imediat.
14.03.2023 | 20:30
Premiera la Survivor Romania Ada si DOC sau batut Daniel Pavel ia pedepsit
Ada și Doc, scandal monstru la Survivor România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal monstru între Ada și DOC la Survivor România. Cei doi foști prieteni s-au aprins și de la ceartă la bătaie a fost un singur pas… făcut de artist, care și-a împins colega de echipă. Faimoșii au intervenit imediat pentru a aplana conflictul, dar Daniel Pavel nu a putut trece peste gravitatea situației.

Ada și DOC, scandal finalizat cu bătaie la Survivor România! Daniel Pavel i-a pedepsit fără să stea pe gânduri

Bătaia începe să devină literă de lege la Survivor România 2023. Nu a fost de ajuns că și-au împărțit pumni și picioare pe teren, dar acum concurenții au început să aducă violența și în taberele în care conviețuiesc.

ADVERTISEMENT

La Faimoși a izbucnit un nou scandal care, surpriză sau nu, îl are în centru tot pe DOC. Deși este propus spre eliminare încă o dată, artistul nu depune niciun fel de efort pentru a-și spăla imaginea și a se împăca cu colegii.

În tabăra de la Survivor România, spiritele erau încinse deja. Mihai Zmărăndescu aflaseră de la Ionuț Iftimoaie că fetele, în special Carmen Grebenișan, ar fi întrebat cât ar trebui să aștepte de la accidentarea sa pentru a-l nominaliza.

ADVERTISEMENT

Faimoasa s-a apărat, spunând că cel care a inițiat conversația a fost tocmai Ionuț, iar ea nu a făcut altceva decât să-i dea apă la moară. Colegele au susținut-o imediat și au afirmat că Faimoasa este cea care nu ar vota niciodată pe cineva lovit.

DOC s-a băgat în scandal. Ada a vrut să-l pună la punct

Deși nu era implicat în mod direct, DOC a intervenit și el în disputa de la Survivor România. „Lasă-ne cu vrăjeala! Eu vreau doar lumea să vadă cum ești. Să vadă cum sunteți voi, atâta tot. Eu sunt pregătit să plec acasă. Tu poți să stai 300 de ani aici. Cu genunchiul tău sau fără”.

ADVERTISEMENT

Ștefania a fost prima care l-a contrazis: „Tu te-ai trezit, cel care nu are pic de respect, DOC! Nu ai pic de respect, față de noi, ca oameni!”. Cu toate acestea, artistul a preferat să creadă varianta în care „femeile încearcă să și fac de mult timp jocurile”.

În plus, cu tonul folosit adesea, i-a strigat Ștefaniei- cea mai bună concurentă de la Survivor România- că are 12 ani: „Tu știi sport și atât. Nu ai o dezvoltare de om, mai ai până să crești, să înțelegi niște aspecte. Stai liniștită! Te manipulează fetele astea cum vor ele!”.

ADVERTISEMENT

Ada, acuzații grave la adresa lui DOC la Survivor România: „Ești în sevraj!”

Pentru că la un moment Kamara a adus în discuție faptul că Ada a propus ca el să fie nominalizat, tocmai pentru că are o comunitate mare în spate și i-ar salva pe alții de la comunicare, DOC a răbufnit din nou.

„Bă, eu vreau să pleci de o lună! M-ai înnebunit de cap! De când m-ai făcut….De când umbli în c***l gol și nu putem să stăm. Păi, fata mea, trebuia să pleci de mult. N-ai mai adus puncte de când punctele erau la modă”, a afirmat DOC.

În fața acuzațiilor dure, Ada nu s-a lăsat mai prejos. S-a ridicat în picioare, s-a poziționat în fața colegului său și a spus tot ce are pe suflet: „DOC, oricum sunt mari șanse să pleci. De ce arunci cu c***t în mine? N-am aruncat niciodată în tine! Am stat în același pat! Îți țâțâie…!

 Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea! Ești în sevraj! Toată lumea vorbește despre asta! Întreabă pe cine a venit de afară! Că toată lumea vorbește că ești în sevraj”, i-a spus Ada lui DOC.

Toate acestea se întâmplau, însă, în timp ce Faimosul se apropia din ce în ce mai mult de Ada. Totodată, el îi adresa și mai multe injurii, ceea ce a făcut ca la un moment dat, tânără să-l împingă pe colegul său.

survivor românia ada doc
Ada și DOC s-au luat la bătaie la Survivor România.
Foto: Voyo

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România: „Voi veți primi o pedeapsă”

Ulterior, Ada- șocată de faptul că DOC a împins-o, gest pe care artistul nu l-a recunoscut- a mărturisit că nu-și dorea să se ajungă aici. Cu lacrimi în ochi, Faimoasa a spus că dacă ar fi să plece de la Survivor România, vrea să facă asta împăcată cu toți.

Scandalul, lăsat cu violență fizică, nu a fost trecut cu vederea. În consiliu, Daniel Pavel i-a anunțat pe DOC și Ada că au de ispășit o pedeapsă, iar dacă nu se supun, urmările vor fi mult mai grave: „Pentru comportamentul pe care l-ați avut pe insulă…

Pentru această altercație, voi veți primi o pedeapsă. La următoarea recompensă, Ada și Doc, voi nu veți participa. Este vorba de mersul de dincolo de o limită. Vreau să vă acceptați pedeapsa. Dacă nu acceptați pedeapsa, lucrurile se schimbă”.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume