Life

Premieră la Survivor România. Doi concurenți, exilați din cauza scandalurilor

Decizie fără precedent la Survivor România. În ediția de duminică, 20 februarie 2022, doi concurenți vor descoperi Insula Exilului. Aceștia sunt pedepsiți în urma scandalurilor din ultimele zile.
18.02.2022 | 19:04
Premiera la Survivor Romania Doi concurenti exilati din cauza scandalurilor
ADVERTISEMENT

Premieră absolută la Survivor România. Nici fanii emisiunii, dar nici telespectatorii nu se așteptau la așa ceva.

În ediția de duminică, 20 februarie 2022, Daniel Pavel va face un anunț uluitor.

Doi concurenți sunt trimiși pe Insula Exisului după scandalurile care au avut loc în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Premieră la Survivor România. Doi concurenți, exilați din cauza scandalurilor

Prima ediție din această săptămână, cea de duminică 20 februarie, îi va surprinde pe toți. Pentru prima dată, unii concurenți sunt pedepsiți și vor fi exilați.  Nici telespectatorii, dar nici concurenții nu se așteptau la așa ceva. Anunțul făcut de Daniel Pavel ar putea schimba soarta competiției.

“În această seară, doi concurenți vor fi trimiși în exil. Exil înseamnă: un faimos trimite un faimos, un războinic trimite un războinic! Cei doi vor sta împreună pe Insula Exilului”, a anunțat prezentatorul emisiunii Survivor România la Pro Tv. 

ADVERTISEMENT

Faimoșii și Războinicii se vor lupta duminică pentru recompensă.

Ce s-a întâmplat între Emil Rengle și TJ Miles

Emil Rengle și TJ Miles sunt doi dintre concurenții care s-au certat în ultima perioadă. Dansatorul și-a atacat destul de dur colegul, după ce acesta le-a cerut scuze Faimoșilor pentru ce s-a întâmplat în jocul pentru recompensă.

“Bro, nu așa funcționează. Nici în România, nicăieri în lume. Acest bărbat TJ a cam slăbit, se vede pe el și are nevoie de o pauză. Numai că egoul lui nu-l lasă să fie sincer. TJ trăiește pentru părerea altora, nu pentru ceea ce e el”, a spus dansatorul.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dacă când cei doi au discuții aprinse. Vloggerul i-a transmis colegului său că este mult mai feminin decât el și face tot felul de gesturi halucinante.

“Emil, ești un băiat incredibil, n-am ce să spun de rău. Câteodată te iei de mine, cum s-ar lua CRBL de mine, ciudat. Nu vreau să te deranjez. Știi ce spun?

ADVERTISEMENT

Ești puțin mai feminin decât mine. Și câteodată eu fa o chestie, te iau de mână prea tare,’ ah, Miles’. Adică simt că trebuie să mă cenzurez”, a spus TJ Mile.

“Eu cred că tu ești mai feminin decât mine. Te aranjezi mai mult, bro, decât se aranjează oricare dintre fetele de aici”, a fost replica colegului său.

ADVERTISEMENT