Life

Premiera Mireasa, sezonul 5. Nepotul Claudiei Ghițulescu, printre noii concurenți ai show-ului de la Antena 1

Premiera Mireasa, sezonul 5 are loc sâmbătă, 22 ianuarie 2022, de la ora 13:30, la Antena 1. FANATIK vă prezintă cele mai interesante momente din debutul noului sezon.
22.01.2022 | 15:46
Premiera Mireasa sezonul 5 Nepotul Claudiei Ghitulescu printre noii concurenti ai showului de la Antena 1
O parte dintre concurentele de la Mireasa, sezonul 5. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT
22-01-2022
13:51

Nora și Andreea, ultimele concurente care intră în casă

Nora. Captură Antena 1
Andreea. Captură Antena 1

Nora are 29 de ani, vine din Târgu Mureș, și are nici mai mult, nici mai puțin decât 27 de tatuaje.

Andreea are 24 de ani și este din Târgu Jiu.

22-01-2022
13:38

A șasea concurentă are un nume cu totul neobișnuit: Inimioara

Captură Antena 1

Inimioara vine din Focșani și este de profesie educator. „Mama are o prietenă care are numele la fel. I-a plăcut atât de mult încât l-a pus și ea. Alesul inimii mele trebuie să fie matur, credincios, blând, înțelegător, loial”, a spus Inimioara.

22-01-2022
13:36

Sabrina, blonda focoasă de la Iași

Captură Antena 1

Sabrina vine de la Iași și se declară o femeie pasională. Are așteptări mari de la show-ul în care a intrat. Își dorește minimum doi copii.

22-01-2022
13:34

Lucy, 25 de ani, Sighetu Marmației

Captură Mireasa

Lucy are 25 de ani și vine din Sighetu Marmației. Vrea să plece de la Mireasa măritată și visează să aibă cât de repede și un copil.

22-01-2022
13:32

Giovanna, 21 de ani, tranzacționează criptomonede

Captură Antena 1

Giovanna, 21 de ani, Timișoara. Blondina tranzacționează criptomonede. Tânăra a fost extrem de emoționată la intrarea în casă, iar Simona Gherghe a crezut că a pățit ceva. Fata a dat vina pe oboseală, spunându-i că se simte bine.

22-01-2022
13:30

Alina, 22 de ani, Republica Moldova

Captură Antena 1

Alina are 22 de ani și vine din Republica Moldova. Concurenta a mai fost căsătorită o dată, iar de data aceasta își dorește să găsească un bărbat cu care să aibă o căsnicie de durată.

22-01-2022
13:28

Alexandra, din Italia... direct la Mireasa

Captură Antena 1

 

Alexandra este prima fată care intră în casa Mireasa. Românca este stabilită de ceva vreme în Italia. „Bărbatul ideal trebuie să fie înalt, sincer, romantic”, a spus tânăra.

22-01-2022
13:08

Valentin și Andrei, ultimii doi băieți care intră în casă

Valentin. Captură Antena 1
Andrei. Captură Antena 1

Valentin, născut în Rădăuți, trăiește de mic în Timișoara. Nu a venit însoțit de mama lui în competiție, deoarece părinții sunt ocupați cu ferma pe care aceștia o dețin. 

Cât despre Andrei, acesta a ajuns în competiția de la Antena 1 la brațul mamei sale, Mioara. Băcăuanul în vârstă de 25 de ani este consultant financiar în asigurări. Speră să își găsească marea iubire în reality-show-ul matrimonial.

 

22-01-2022
12:45

Cosmin, al 6-lea băiat: „Am o mică afacere de curierat”

Captură Antena 1

 

Cosmin, cel de-al 6-lea băiat, este din București și are o firmă de curierat, deschisă chiar în pandemie. A renunțat la fotbal din cauza unor probleme pe care le are cu inima. Cosmin e însoțit în casă de mama lui, doamna Robertina.

 

22-01-2022
12:35

Nepotul Claudiei Ghițulescu, însoțit de mama artistei

Sebastian și doamna Elvira. Captură Antena 1

 

Sebastian a ajuns în casă însoțit de mătușa lui, doamna Elvira. Sebastian este nimeni altul decât nepotul Claudiei Ghițulescu. Elvira este mama îndrăgitei cântărețe de muzică populară.

22-01-2022
12:25

Leo, fratele lui Ruxi din sezonul 3, concurent-surpriză în noua ediție

Captură Antena 1

Leo, fratele lui Ruxi din cel de-al treilea sezon, noul concurent de la Mireasa. Acesta a intrat în casă împreună cu doamna Dana. Macedoneanul de 24 de ani vine din Pipera, județul Ilfov, și își dorește să găsească o fată potrivită pentru el.

22-01-2022
12:10

Sese, barman, 27 de ani: „De mic am practicat fotbalul”

Captură Antena 1

Cătălin Seserman, zis Sese, are 27 de ani, este barman și vine din Botoșani. „Îmi place să interacționez cu oamenii, să le ascult poveștile. De mic am practicat fotbalul. Pentru mine, mersul la sală este o relaxare. Acolo uit de toate”, a spus Sese în videoclipul său de prezentare. Acesta spune că nu îi plac pițipoancele și nici fetele care se machiază excesiv.

22-01-2022
11:50

Andrei Perneș, însoțit de o prietenă

Captură Antena 1

Andrei Perneș, al doilea concurent de la Mireasa, a ajuns în casă alături de o prietenă pe care a cunoscut-o în străinătate, doamna Eleonora. Ca în cazul lui Aron, mama băiatului nu a putut fi prezentă în acest show din cauza jobului. Perneș are 25 de ani și este din Cluj Napoca. Tânărul deține o firmă de imobiliare și este și consultant în acest domeniu.

22-01-2022
11:40

Aron, primul concurent care pășește în casă

Captură Antena 1

Aron este primul băiat de la Mireasa, sezonul 5. Acesta intră în competiție alături de bunica lui. Băiatul are 23 de ani și este din Caraș-Severin. Își câștigă existența din fotografiat. 

22-01-2022
11:37

Noul sezon Mireasa a început

Captură Antena 1

Simona Gherghe: „Concurenții sunt foarte faini. Nu i-ați mai văzut pentru că nu au mai participat la niciun alt show de televiziune”.

Sezonul 5 al emisiunii Mireasa, prezentată de Simona Gherghe și Gabriela Cristea, vine cu o serie de surprize pentru telespectatori. După 4 ediții care s-au lăsat cu povești de iubire impresionante, Antena 1 pariază pentru audiență cu un nou sezon, la o lună după încheierea ediției câștigate de Ela și Petrică Nemeș.

Concurenții de la Mireasa intră sâmbătă, 22 ianuarie, în casă, iar noi vă oferim primele imagini cu aceștia, dar și câteva detalii despre viețile lor.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe este mai mult decât pregătită să îi întâmpine pe fete, băieți și mamele lor. Așteptările sunt foarte mari și din partea telespectatorilor, care de mai bine de 4 sezoane urmăresc fiecare emisiune cu sufletul la gură.

Mireasa, sezonul 5: concurenți cu povești de viață impresionante

Emisiunea Mireasa va continua de luni, pe Antena 1 și Antena Stars. Reality-show-ul matrimonial va fi transmis de la ora 14:00, pe Antena 1.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea va prezenta „Mireasa: capriciile iubirii”, tot de luni până vineri, de la ora 19:30, dar pe Antena Stars.

De altfel, producătorii vin cu câteva noutăți în privința noului sezon. Gabrielei Cristea i se vor alătura câțiva invitați permanenți, printre care se numără și Ion Șaulescu, ex-concurent în sezonul 4.

ADVERTISEMENT

Un cuvânt important de spus va avea și actrița și prezentatoarea Paula Chirilă, una dintre cele mai importante colaboratoare ale show-ului în noul sezon.

Ion Șaulescu, invitat permanent în emisiunea de la Antena Stars

„Mă bucur să fac parte din cel mai nou sezon al emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii. Sunt convins că experienţa mea în casa Mireasa, în calitate de concurent al celui de-al patrulea sezon al show-ului mă va ajuta să cântăresc obiectiv fiecare situaţie! Abia aştept să ne revedem!”, a spus Ion Șaulescu după ce a acceptat să facă parte din proiectul de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarele concursului matrimonial de la Antene au reușit să îi cunoască deja pe concurenți. Gabriela Cristea a spus recent că a remarcat câteva povești de viață impresionante, care vor ajunge cu siguranță la inimile celor de acasă.

„Mi-am încărcat bateriile în vacanţă, alături de familie. Acum sunt gata să pornesc la drum! Sunt sigură că lucrurile vor fi din ce în ce mai spectaculoase și că telespectatorii vor vedea povești de viață din ce în ce mai interesante. Împreună vom învăța să trecem prin toate situațiile de viață. Concurenții din Casa Mireasa sunt unii extraordinari”, a spus Gabi Cristea.

 

ADVERTISEMENT