Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Premieră națională! Transfer în direct CFR – FCSB la Fanatik SuperLiga. Gigi Becali: „Îl vreau pe Krasniqi!” Varga: „Aștept oferta”

Horia Ivanovici a intermediat transferul lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj la FCSB, în direct la FANATIK SUPERLIGA, cu Gigi Becali și Neluțu Varga pe fir.
11.12.2023 | 12:22
Premiera nationala Transfer in direct CFR  FCSB la Fanatik SuperLiga Gigi Becali Il vreau pe Krasniqi Varga Astept oferta
Gigi Becali îl regretă pe Ermal Krasniqi. Kosovarul a fost aproape de transferul la FCSB în iarna acestui an. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, toată lumea vorbea la superlativ despre Ermal Krasniqi, însă acum fotbalistul pare pe făraș. Așadar, Gigi Becali nu ar rata această ocazie să achiziționeze un fotbalist considerat valoros, dar care momentan nu-și găsește locul în vestiarul celor de la CFR.

Premieră națională! Transfer în direct CFR – FCSB la Fanatik SuperLiga. Gigi Becali

Mai în glumă, mai în serios, Gigi Becali a anunțat în direct la FANATIK SUPERLIGA că îl vrea pe Krasniqi. ”CFR-ul e echipă puternică. Îmi place ăla, care de ce mi-era mie frică, n-au jucat cu el. Din stânga ăla cu viteză. (n.r. Krasniqi?).

ADVERTISEMENT

A intrat, dar n-a jucat în viteza lui. Dacă mă pui să aleg un jucător de la ei, primul îl aleg pe ăla, Krasniqi. Ăla e cel mai bun al lor, părerea mea. Dacă nu-l vrea și nu joacă cu el, să mi-l dea mie. Sună-l pe Neluțu”, a transmis Gigi Becali în direct la FANATIK SUPERLIGA.

”Ce-i spun lui Neluțu, îi spun de Krasniqi? Vorbesc serios. Cât dați pe el?”, a întrebat Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii. ”Dacă-l dă, îl iau! Cu cât l-a luat el? Îi dau 300.000, cât a dat pe el, dacă a dat. Bine”, a răspuns Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

După doar câteva minute, patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga, a anunțat că nu poate intra în direct pentru că se află într-o călătorie, însă i-a transmis un mesaj clar lui Horia Ivanovici: Krasniqi este de vânzare pentru prețul corect.

”Am o bombă! Hopa! Am vorbit cu Neluțu Varga. Mi-a scris așa: spune-i domnului Becali să facă oferta! Eu vorbesc serios, nu fac glume acum. I-am zis toată povestea. Să facă oferta, doar atât îi spun fotbaliștii buni costă, discutăm, să-mi facă o ofertă pentru Krasniqi”, a transmis ulterior Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Mulțumit de afacere, Gigi Becali a anunțat că îi va înainta o ofertă lui Neluțu Varga pentru Ermal Krasniqi. ”Nu îl dă Neluțu Varga cu 200.000. Îl dă cu 600.000. Păi dacă Gigi a dat 600.000 pe Baba Alhassan, să nu dea pe Krasniqi?”, a subliniat Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat)

Gigi Becali, discurs în direct la FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”