Premieră nedorită pentru Erling Haaland! De când nu a mai marcat vârful lui Dortmund

Patrice Podina   
în Borussia Dortmund
07/04/2021, 10:57
Premieră nedorită pentru Erling Haaland! De când nu a mai marcat vârful lui Dortmund
Erling Haaland. Foto: Hepta.ro

Erling Haaland, atacantul care a impresionat în ultimele sezoane, a bifat un record nedorit după eșecul Borussiei Dormund, 1-2 cu Manchester City, în sferturile Ligii Campionilor.

Norvefianul care continuă să aibă cifre impresionante, 31 de goluri în 33 de apariții pentru Dortmund, a uitat parcă să mai înscrie. Pe Etihad Stadium a bifat al cincilea meci consecutiv în care nu a reușit să marcheze.

Dacă nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, Haaland a pasat decisiv, totuși, pentru reușita lui Marco Reus din minutul 84.

405 minute fără gol pentru Erling Haaland, pentru prima oară în carieră

Erling Haaland este cel mai dorit dintre fotbaliști în această perioadă. Marile cluburi europene negociază intens cu impresarul și tatăl internaționalului norvegian, dar fotbalistul nu mai găsește drumul spre gol.

405 minute au trecut de la ultima reușită a nordicului. S-a întâmplat în minutul 90 al meciului cu FC Koln, din Bundesliga, pe 20 martie. De atunci, Erling Haaland a jucat în alte cinci partide, unul în campionatul Germaniei, trei pentru naționala Norvegiei în preliminariile pentru Cupa Mondială de anul viitor, și manșa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, de la Manchester.

Football Tweet notează că este pentru prima oară în carieră când Haaland bifează această contraperformanță.

Presa din Anglia e încântată de Erling Haaland

Platforma express.co.uk apreciază evoluția lui Erling Haaland, din meciul cu Manchester City, suficient de convingătoare pentru oficialii rivalei Manchester United. ”Diavolii roșii” și-l doresc pe Haaland, iar prestația de pe Etihad Stadium a fost apreciată de jurnaliștii din Regat.

”Erling Haaland nu a reușit să înscrie împotriva Manchester City, dar a făcut mai mult decât suficient pentru a-și dovedi valoarea pentru untransfer la Manchester United care are nevoie de un atacant de talie mondială pentru a construi o echipă care să se lupte pentru titlu începând cu sezonul viitor.

Atributele fizice înspăimântătoare și mentalitatea competitivă de invidiat, în ciuda vârstei fragede. Are o energia brută, iar când are mingea la picior este impresionant și își pune în mare dificulate adversarii”, au scris cei de la express.co.uk.

Închide ×