Carousel hot news

Premieră pentru Coman: “Suntem cea mai bună echipă din România!”

Florinel Coman a reuşit să marcheze primul său gol pentru FCSB în partida cu Poli Timişoara. Jucătorul de 19 ani venit de la Viitorul în această vară a reuşit să înscrie golul al doilea al...
Autor: Alex Bradescu | 23.10.2017 | 00:00
Premieră pentru Coman:

Florinel Coman a reuşit să marcheze primul său gol pentru FCSB în partida cu Poli Timişoara. Jucătorul de 19 ani venit de la Viitorul în această vară a reuşit să înscrie golul al doilea al celor de la FCSB. Coman a marcat cu o execuţie sigură, după ce a driblat un fundaş şi a trimis cu un şut plasat mingea la coţul lung al porţii timişorene (VEZI VIDEO AICI)

Coman a marcat şi cel de-al doilea gol al său pentru FCSB în partida cu Timişoara, după o lansare a lui Ovidiu Popescu. Primul şut al său a fost parat de portar, însă mingea a revenit la Coman şi de data aceasta nu a mai greşit ţinta. (VEZI VIDEO AICI)

“Ne bucurăm că ne-am făcut jocul şi am obţinut o victorie mare, la scor. Eu sunt din ce în ce mai bine. Sunt primele mele goluri la Steaua, sper să dau în continuare. Am o poziţie în teren diferită faţă de ce era la Viitorul, însă mă adaptez uşor-uşor. Le mulţumim celor de la Viitorul că au reuşit să bată pe CFR. Statistica spune totul, avem cea mai bună echipă din România!”, a spus Florinel Coman.

Interesant este că faza de la golul lui Florinel Coman a fost realizată de Cătălin Golofca. “Renegatul” venit de la Botoşani a fost reprimit în echipă după ce a fost acuzat de patronul Becali că “rupe cluburile” în Bucureşti. “Am filmări cu el, cu femei şi alcool! Se crede mare gigolo! A crezut că toate curvele din Bucureşti sunt ale lui, acum că a ajuns la Steaua“, spunea Becali.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Şi Hagi se bucură după FCSB – Timişoara!

Florinel Coman a fost adus în vară de la Viitorul, pentru o sumă imensă în campionatul românesc: 2.000.000 de euro! În plus, Becali urmează să mai plătească lui Hagi 500.000 de euro pentru extrema de 19 ani în caz că FCSB se califică în grupele Champions League în sezonul următor. Hagi mai păstrează şi 20 de procente dintr-un viitor transfer în străinătate al lui Coman.

Şi Coman este un “jucător problemă”. A a avut probleme medicale şi a fost surprins în club pe durata perioadei de recuperare. În plus, a fost somat de patronul Becali “să lase ţigara”, pentru că altfel nu are cum să ajungă jucător mare. Becali a declarat că i-a pus lui Coman o clauză de reziliere de 100.000.000 de euro!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!