News

Premierul Cîțu anunță o nouă campanie de promovare a vaccinării anti-Covid: ”Împreună învingem pandemia”

Florin Cîțu a anunțat, joi, o nouă campanie de promovare publică a vaccinării anti-Covid în România.
27.05.2021 | 12:53
Premierul Citu anunta o noua campanie de promovare a vaccinarii antiCovid Impreuna invingem pandemia
ADVERTISEMENT

Joi, la Palatul Victoria, premierul Florin Cîțu lansat o nouă campanie media de informare cu privire la vaccinarea anti-Covid 19.

Șeful Executivului a explicat că este vorba despre ”o abordare personală, bazată pe emoție”, în care oamenii sunt invitați să spună ce conține vaccinul pentru ei.

ADVERTISEMENT

”Fiecare român care nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce-i lipsește și la cum i se schimbă viața dacă se vaccinează”, a spus Florin Cîțu, cel care a dat asigurări că România are dozele necesare de vaccin și astfel nu există nicio scuză pentru ca populația să nu se vaccineze.

Florin Cîțu anunță lansarea campaniei de informare privind vaccinarea anti-Covid ”Împreună învingem pandemia”

Florin Cîțu a anunțat că, în următoarele 6 luni, în spațiul public, la televiziuni, radio și în online, vor fi lansate 11 spoturi de promovare și informare în legătură cu utilitatea vaccinului anti-Covid.

ADVERTISEMENT

Premierul a mai precizat că fiecare român ar trebui să se gândească de ce îi este dor și a subliniat că întoarcerea la normalitate se poate face doar prin vaccinare.

”Astăzi deschidem o campanie de vaccinare nouă, cu o abordare personală, bazată pe emoție. Vaccinarea nu înseamnă doar statistici și cifre, este un bun comun al tuturor de care avem nevoie pentru revenirea la normalitate.

ADVERTISEMENT

Fiecare român care nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce-i lipsește și la cum i se schimbă viața dacă se vaccinează. De ce vă este dor astfel încât să aveți viața de dinainte de pandemie? Sunteți părinte, știți cât de greu a fost anul trecut, în care copii au trebuit să stea acasă.

Această campanie are o temă pe care am promovat-o și până acum: împreună învingem pandemia. Astăzi introducem un element nou – întrebarea Ce conține vaccinul? Nu e o întrebare directă despre elemente chimice, ingrediente, ci mai mult despre ceea ce înseamnă pentru noi vaccinul și cum ne ajută să revenim la normalitate.

ADVERTISEMENT

Încercăm să aflăm de la dumneavoastră de ce vă este dor, ce vă lipsește. Revenirea la viața dinainte de pandemie este obiectivul tuturor românilor și atunci trebuie să ne vaccinăm, mai simplu de atât nu se poate. Am încredere că putem și vom învinge doar împreună”, a afirmat Florin Cîțu.

Ce conțin spoturile de promovare a campaniei

Cîțu a declarat că în cadrul campaniei au fost realizate 11 spoturi care vor fi difuzate în mass-media: 3 generale care arată de ce ne e dor și restul spoturi pentru publicul țintă.

”Sunt spoturi care au fost făcute pentru a ne putea regăsi în ele fiecare dintre noi”, a adăugat premierul.

Florin Cîțu a precizat că spoturile au fost realizate fără costuri din partea Guvernului și vor fi difuzate tot fără a fi plătite fonduri, pentru că fac parte dintr-o campanie de informare de interes public.

”Campania a fost realizată fără costuri din partea Guvernului. Mulțumim UNICEF. Fac un apel către televiziuni, radio, online, pentru a ne sprijini. Spoturile vor fi difuzate pentru cel puțin 6 luni de zile.

Vreau ca fiecare român să se identifice cu persoanele din spoturi. Concluzia: Împreună învingem pandemia. Hai că se poate”, a încheiat premierul.

Premierul, actor într-un spot de promovare a vaccinării

În ieșirea publică de joi, premierul a prezentat un clip în care spune ce conține vaccinul pentru el. Apoi, acesta a lansat provocarea și pentru colegii din partid, liderii de coaliție și miniștri.

”Ce conține vaccinul? Normalitate. Să pot să îmi beau cafeaua alături de prieteni aici, la interior, să nu mai depindem de mască, să putem să mergem la concerte, la plajă, fără griji, dar mai ales ă pot să-mi văd familia în siguranță”, spune Cîțu în clipul realizat într-o cafenea.

ADVERTISEMENT