ADVERTISEMENT
News

Premierul, despre moțiunea de cenzură împotriva guvernului: “AUR și PSD arată în sfârșit că sunt împreună”

Florin Cîțu, premierul României, a discutat luni, la Digi24, despre moțiunea de cenzură pe care opoziția dorește să o înainteze împotriva guvernului său, declarând: "în sfârșit, AUR și PSD arată că sunt împreună, cine se aseamănă, se adună".
Autor: Rareș Mușătoiu | 31.05.2021 | 22:25
Premierul, despre moțiunea de cenzură împotriva guvernului:
Premierul Florin Citu/ Foto: Hepta

Mai mulți lideri din PSD au afirmat în ultima vreme despre dorința de a depune o moțiune de cenzură în această sesiune parlamentară împotriva guvernului condus de către Florin Cițu.

ADVERTISEMENT

Moțiunea vine în contextul în care în interiorul Partidului Național Liberal se pregătește un congres care va alege noua conducere a formațiunii, acesta urmând să aibă loc pe 25 septembrie.

Cîțu, despre moțiunea de cenzură a opoziției: “Cine se aseamănă, se adună. PSD și AUR arată că sunt împreună”

“AUR și PSD în sfârșit arată că sunt împreună și că vor să dea jos un guvern performant, neavând niciun motiv să o facă.

E bine că românii văd în sfârșit unde este PSD-ul, lângă AUR. Moțiunea nu are nicio șansă să treacă, nu sunt voturi, în niciun caz cineva din coaliție nu va vota pentru ca această pandemie să treacă.

ADVERTISEMENT

Avem ce să facem cu românii care au venit din străinătate, cifrele pe șomaj scad în fiecare lună, este nevoie de forță de muncă în România, mai ales calificată, iar românii care au lucrat în străinătate aduc ce au învățat afară aici, în toate sectoarele economice.

Deocamdată lucrurile se întâmplă de la sine, dacă va trebui să susținem un program special pentru ca anumiți români să se întoarcă din străinătate, o vom face.

Sectorul privat oferă joburi foarte bune, iar veniturile nete lunare au crescut cu 7.7% față de anul trecut. Mulți oameni ne acuză că avem cele mai mici taxe, ceea ce e foarte bine și eu am spus că acestea nu vor crește.

ADVERTISEMENT

Vom încerca să îi aducem pe români înapoi acasă, nu cred că vor să vină pentru aceste joburi (n. red. cele din Horeca) dar pentru industria turismului este foarte bine. Avem oameni care lucrează, avem cerere, deoarece avem turiști, deci lucrurile merg într-o direcție bună.

Vin oameni din alte țări și lucrează în sectorul turistic, ceea ce înseamnă că plătim bine, că avem condiții și stați liniștit, acești oameni învață română, la fel cum o fac românii care învață engleză în Regatul Unit, spaniolă când pleacă în Spania și așa mai departe”, a declarat Florin Cîțu la Digi24.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!