News

Premierul Florin Cîțu la Electric Castle. Șeful Guvernului a venit însoțit de Emil Boc

Florin Cîțu a fost văzut, vineri seara, la palatul Banffy din Bonțida, acolo unde a început festivalul Electric Castle.
07.08.2021 | 10:25
Premierul Florin Citu la Electric Castle Seful Guvernului a venit insotit de Emil Boc
ADVERTISEMENT

În seara inaugurală a ediției din 2021 a festivalului Electric Castle, primul-ministru Florin Cîțu a venit la Bonțida, împreună cu primarul Clujului, Emil Boc, informează Antena 3.

Primarul Clujului a venit cu soția sa, Oana Boc, însoțiți de un grup de cunoscuți.

Cîțu a venit la Electric Castle profitând de faptul că se afla oricum în regiunea Ardealului. Premierul a participat ieri la conferințele de alegeri din organizațiile PNL din județele Alba și Sibiu, acestea fiind o ocazie pentru Florin Cîțu să obțină sprijinul acestor filiale pentru Congresul din 25 septembrie.

ADVERTISEMENT

Emil Boc este unul dintre principalii susținători ai lui Cîțu pentru funcția de președinte al PNL astfel că cei doi au venit împreună în prima seară de la Electric Castle. De altfel, Boc asistă la prima seară de festival de ani de zile, acesta fiind un eveniment important pentru orașul său.

Și Florin Cîțu anunțase anterior că vrea să vină la ambele festivaluri care au loc la Cluj, Electric Castle și Untold.  Pentru ca aceste festivaluri să se desfășoare, Guvernul a trebuit să autorizeze evenimentele culturale cu până la 75.000 de participanți, cu condiția ca aceștia să fie vaccinați sau să aibă un test negativ recent.

ADVERTISEMENT

Electric Castle se întinde pe durata a 10 zile, dintre care în primele trei vor avea loc concerte la palatul Banffy din localitatea Bonțida, pentru ca în următoarea săptămână evenimentele festivalului să se desfășoare în Cluj-Napoca, fie în centrul orașului, fie pe Cetățuie.