Fotbal international

Premierul Ludovic Orban, supărat după ce a verificat stadiul lucrărilor pentru EURO 2020. ”În 4 ani nu s-a făcut aproape nimic!”

18.11.2019 | 15:56
Premierul Ludovic Orban, supărat după ce a verificat stadiul lucrărilor pentru EURO 2020. ”În 4 ani nu s-a făcut aproape nimic!”
Premierul Ludovic Orban, supărat după ce a verificat stadiul lucrărilor pentru EURO 2020
ADVERTISEMENT

Premierul Ludovic Orban a mers să verifice stadiul lucrărilor de la stadioanele pentru EURO 2020, acolo unde se vor antrena echipele care vor veni în România pentru meciurile de pe Arena Națională, iar acesta s-a arătat destul de supărat după ce a constatat că în patru ani ”nu s-a făcut aproape nimic”.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.70 este cota pentru o victorie a Poloniei cu Slovenia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban, supărat după ce a verificat stadiul lucrărilor pentru EURO 2020

„Scopul prezenţei mele e să mă asigur că pot fi finalizate aceste lucrări pe care ne-am angajat că vor fi finalizate. În 2014 noi ne-am angajat să îndeplinim un set de condiţii pentru a putea organiza cele patru meciuri de la Campionatul European. Practic, se poate spune că timp de patru ani nu s-a făcut aproape nimic. Deşi toată lumea ştia că noi avem nişte angajamente luate pe care trebuie să le îndeplinim”, a spus premierul Ludovic Orban, conform ziare.com.

„În afara stadioanelor, mai avem angajamente care sunt legate de finalizarea Aeroportului Otopeni, de calea ferată care în momentul de faţă se confruntă cu un posibil blocaj cauzat de o acţiune în instanţă. Sperăm să deblocăm proiectul, chiar în această dimineaţă am discutat cu ministrul Transporturilor referitor la soluţionarea atât a proiectului aeroportului, cât şi găsirea unei soluţii care să ne permită finalizarea lucrărilor la calea ferată.

ADVERTISEMENT

Acum constructorul nu se poate plânge pentru că are front de lucru cu excepţia acelei suprafeţe care e disputată şi asupra căreia instanţa va trebui să se pronunţe. Oricum, nu pot să-mi imaginez o decizie care să nu permită efectuarea lucrărilor. În ceea ce ne priveşte pe noi, trebuie să ne asigurăm că toate lucrările care au demarat se vor derula în conformitate cu programul de lucru. Şi cel puţin acele lucrări care pot fi finalizate, să fie finalizate”, a menţionat Orban.

România a primit organizarea a patru meciuri de la Campionatul European din 2020 pe Arena Națională, iar UEFA a solicitat ca România să propună patru stadioane la standarde internaționale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naționale. Cele patru arene alese sunt: Arcul de Triumf, Steaua, Rapid și Dinamo. Din motive juridice, lucrările la stadionul din Ștefan cel Mare întârzie să înceapă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri