News

Premiile Grammy 2021: Ce ținute au purtat vedetele. Vezi cine a impresionat și cine a dat chix

15.03.2021 | 13:14
Premiile Grammy 2021 Ce tinute au purtat vedetele Vezi cine a impresionat si cine a dat chix
ADVERTISEMENT

Cea de-a 63-a ediție a premiilor Grammy și-a ales câștigătorii, dar trofeele obținute nu au fost singurele care au atras atenția întregii industrii muzicale, și nu numai. Aparițiile artistelor pe covorul roșu și alegerile vestimentare ar merita, de asemenea, un trofeu wow sau bau, vorba Iuliei Albu. 

Gala premiilor Grammy 2021, desfășurată, duminică, la Los Angeles, a fost organizată într-un format hibrid, din cauza pandemiei cauzată de COVID-19.  Ceremonia a îmbinat momente live cu unele înregistrate și a avut loc atât în aer liber, cât și în interior.

ADVERTISEMENT

Amânat două luni din cauza pandemiei, evenimentul a fost ca o gură de aer pentru artiștii a căror activitate a fost cu mult redusă în ultimul an. Deși mult așteptata gală muzicală nu s-a bucurat de scena impunătoare și de efectele speciale ale anilor anteriori, ba chiar a fost sursa producerii unui scandal de proporții, artistele prezente la eveniment au colaborat – așa cum era de așteptat – cu celebre case de modă pentru ținutele purtate la gala premiile Grammy. Cine a strălucit și cine a dat chix, afli din topul realizat de FANATIK.RO. 

Taylor Swift, care a fost nominalizată la șase premii și a scris istorie după ce a devenit prima femeie ce a câştigat trei trofee la categoria “Albumul anului”, și-a etalat picioarele într-o rochie mini, semnată Oscar de la Renta, cu mâneci și guler înalt, acoperită cu flori brodate colorate, pe care a accesorizat-o cu sandale Christian Louboutin. Artista a fost premiată, la gala de anul acesta, pentru “Folklore”, iar premiul pentru “Albumul anului” l-a mai primit în 2010, pentru “Fearless”, și în 2016, pentru “1989”.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GrammyAwards (@2021_grammys)

Beyonce a stabilit un nou record, după cele patru trofee primite și a devenit artistul în viață cu cele mai multe premii Grammy, egalându-l pe legendarul Quincy Jones. Cântăreața care are în palmares, în prezent, 28 de trofee Grammy, a urcat emoționată pe scenă, îmbăcată într-o rochie neagră, scurtă, din latex, la care a accesorizat mănuși lungi, dar și o mască neagră, pe care a purtat-o pe parcursul ceremoniei.

“Lucrez de la 9 ani și nu-mi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru”, a declarat Beyoncé, la premiile Grammy.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GrammyAwards (@2021_grammys)

Cântăreața Megan Thee Stallion a primit premiul Grammy pentru cea mai bună nouă artistă și a urcat pe scenă într-o rochie orange, semnată Dolce & Gabbana, la care a accesorizat bijuterii supradimensionate Chopard. Piesa vestimentară extrem de îndrăzneață – fără bretele și cu o crăpătură imensă pe unul dintre picioare  – i-a asigurat o apariție greu de trecut cu vederea.

De asemenea, Megan Thee Stallion a mai fost recompensată cu două premii, la categoriile “Cea mai bună piesă rap” şi “Cea mai bună interpretare rap”, pentru single-ul “Savage”, pe care îl cântă împreună cu Beyonce.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea trofeului la categoria “Cel mai bun album pop” cu “Future Nostalgia”, solista Dua Lipa a făcut senzație la premiile Grammy 2021, unde a purtat o rochie extrem de îndrăzneață, care poartă semnătura casei de modă Versace.  “Îmi place. Mă simt, mă simt ca o prințesă”, a mărturisit artista despre ținuta “bătută” în cristale și mărgele.

Vedeta pop Lizzo a afișat o imagine desprinsă parcă dintr-o scenă a unui bal din anii ’80, la premiile Grammy. Cântăreața a purtat o rochie Blamain, verde, fără bretele și cu volane, care nu a avantajat-o deloc. Dacă luăm în considerare și numărul bijuteriilor cu care și-a încărcat mâinile, dar și manichiura ruptă parcă dintr-o poveste cu vrăjitoare, putem spune că Lizzo se încadrează la categoria Așa nu! Nici cea de-a doua rochie lungă, roz, pe care a purtat-o, nu  fost o alegere prea inspirată.

Cântăreața Maren Morris a purtat o ținută Dolce & Gabbana, cu spatele gol și un decolteu adânc. Și în cazul ei, strasurile au fost nelipsite de pe ținuta roz pudrat.

Miranda Lambert și-a etalat decolteul într-o rochie argintie, creată de producătorul italian Genny, acoperită de note muzicale, la care a accesorizat sandale cu platforme înainte. Când a urcat pe scenă, artista și-a schimbat ținuta, cu una mult mai îndrăzneață.

Cântăreața Doja Cat a apărut, la premiile Grammy 2021, într-o rochie mai potrivită pentru un carnaval, formată dintr-o jachetă în partea de sus, iar în partea de jos – cu pene și franjuri.

Billie Eilish, care a obținut premiul pentru înregistrarea anului cu piesa “Everything I Wanted”, a optat pentru o ținută care a atras multe priviri. Artista a purtat la Grammy 2021 un costum cu imprimeu tigru și o pălărie-cupă asortată.

Cântăreața H.E.R. a afișat un aer regal grație alegerii vestimentare pe care a făcut-o. Rochia stil tunică din catifea și pantalonii largi din aceeași țesătură au trimis-o pe H.E.R. în topul artistelor cel mai bine îmbrăcate la gala premiilor Grammy 2021.

Vezi AICI lista principalelor categorii ale Premiilor Grammy 2021 (a 63-a ediție)

ADVERTISEMENT