Life

Premiile Oscar 2022. Multe staruri de la Hollywood nu ar putea participa la eveniment. Care este motivul

Deși mai sunt încă 2 zile până la desfășurarea Premiilor Oscar 2022, au început, deja, să apară probleme. Unele staruri de la Hollywood nu ar putea fi prezente la eveniment. Iată care este motivul.
26.03.2022 | 17:21
Premiile Oscar 2022 Multe staruri de la Hollywood nu ar putea participa la eveniment Care este motivul
ADVERTISEMENT

Premiile Oscar 2022 sunt afectate de pandemia de coronavirus în continuare. Mai multe celebrități de la Hollywood nu ar putea urca pe scenă să-și ridice trofeul, din cauza unei reguli anti-Covid a evenimentului.

Regula anti-Covid de la Premiile Oscar 2022

Condiția participării în acest an la Premiile Oscar este ca toți invitații să aibă două teste negative RT-PCR. Multe vedete au ieșit, deja, pozitive. Drept urmare, nu vor mai putea asista fizic la ceremonie.

ADVERTISEMENT

Testele trebuie făcute cu 48 de ore înainte de începerea grandiosului eveniment. Această măsură s-a introdus după ce s-a aflat că printre cei nominalizați se află și personalități infectate cu virusul Covid-19, potrivit Deadline.com

Cine a fost confirmat, până acum, cu SARS-COV2

De exemplu, Kenneth Branagh, nominalizat la categoria ”cel mai bun regizor”, datorită peliculei ”Belfast”, a fost confirmat pozitiv.  Alți 4 membri ai filmului ”The Power of the Dog” sunt, de asemenea, bolnavi de SARS-COV2.

ADVERTISEMENT

Încă 2 zile până la Premiile Oscar 2022. Invitații vor gusta din 40 de feluri de mâncare

După ce se va termina ceremonia de acordare a premiilor, toți invitații vor gusta dintr-o masă cu 40 de preparate alese. Printre bucatele speciale se numără: caviar, plăcintă de homar,  Vita Wagyu, macaroane cu brânză sau pui prăjit.

Referitor la deserturi, se vor servi panaa cotta, ecleruri cu ciocolată sau macarons. Iar printre băuturile selecte se va afla și vinul Chardonnay, creat pentru Premiile Oscar, de către renumita podgorie a lui Francis Ford Coppola.

ADVERTISEMENT

Concret, Premiile Oscar vor putea fi urmărite luni, la ora 3 dimineața, pe platforma Voyo, dar și pe postul internațional ABC. Acesta va emite  în peste 200 de țări. Decernarea trofeelor se va face la Dolby Theatre din Hollywood.

Printre starurile ale căror nume se vor auzi luni dimineață la Premiile Oscar 2022 vor fi Leonardo Di Caprio, Jennifer Lawrence, Will Smith sau Nicole Kidman.

ADVERTISEMENT

Sunt cinci categorii pentru care se va înmâna trofeul competiției: ”cel mai bun actor”, ”cea mai bună actriță”, ”cel mai bun regizor”, ”cel mai bun scenariu” și ”cel mai bun film”.

ADVERTISEMENT