Fotbal intern

Premiul primit de Riccardo Piscitelli după FCSB – Dinamo 1-1: ”Mama mi-a făcut tiramisu, că am apărat bine”

09.10.2019 | 09:05
Premiul primit de Riccardo Piscitelli dupa FCSB  Dinamo 11 Mama mia facut tiramisu ca am aparat bine
ADVERTISEMENT

Portarul Riccardo Piscitelli a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren la derby-ul FCSB – Dinamo 1-1, din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1, și a fost premiat de mama sa. A doua zi după meciul de pe Arena Națională italianul a plecat acasă, profitând de cele trei zile libere acordate de antrenorul Dusan Uhrin.

Premiul primit de Riccardo Piscitelli după FCSB – Dinamo 1-1: ”Mi-a preparat și risotto”

”Am avut mari emoții la derby, dar am încheiat trist partida. Trebuia să bate, Am avut prim-planul în meci, iar în astfel de partide dacă ai ocazii, cum am avut noi, trebuie să dai gol și să învingi. Victoria era foarte importantă, dar nici remiza nu e rea. A fost super atmosferă la derby, m-am simțit fotbalist. Încă 3-4 meciuri bune și putem vorbi cu adevărat de play-off”, a declarat italianul pentru Gazeta Sporturilor.

ADVERTISEMENT

După derby-ul FCSB – Dinamo 1-1, Riccardo Piscitelli a plecat într-o scurtă vacanță în Italia și a dezvăluit că a fost premiat de mama sa: ”E prima dată când îmi văd familia în trei luni. Tata și-a luat liber, mama mi-a făcut tiramisu, prăjitura mea preferată. Mi-a zis că e prima de derby. Mi-a preparat și risotto. Pizza nu mănânc deloc. Am tot mâncat când eram mic și am prins aversiune. Prefer sushi”.

Adrian Popa și Riccardo Piscitelli se salută după meciul FCSB – Dinamo

Piscitelli, cel mai bun dinamovist în derby

Conform cifrelor InStat, portarul Riccardo Piscitelli a fost cel mai buni jucător al dinamoviștilor în derby-ul cu FCSB, încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1. Italianul i-a depășit pe căpitanul Dan Nistor și pe conaționalul său Mattia Montini. Goalkeeperul a avut un Index Instat de 314, după ce a reușit patru intervenții foarte bune în minutele 3, 15, 46, 90 și nu a ratat nicio ieșire pe centrările adversarilor

ADVERTISEMENT