Premoniția incredibilă a unui fan River Plate înainte de finala Copa Libertadores: “Visam că jucăm pe Bernabeu”

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
01/12/2018, 18:17
Premoniția incredibilă a unui fan River Plate înainte de finala Copa Libertadores: “Visam că jucăm pe Bernabeu” GALERIE FOTO
River Plate și Boca Juniors refuză să joace finala Copa Libertadores pe Santiago Bernabeu

Finala Copa Libertadores 2018 a atras atenția nu doar fanilor din America de Sud. Incidentele din Argentina, care au făcut ca partida retur River Plate – Boca Juniors să nu se mai joace pe El Monumental, au avut ecou în lumea întreagă. După ce s-a decis ca meciul să se joace în Spania, pe stadionul Santiago Bernabeu, pe Twitter a devenit viral mesajul postat de un fan River Plate, care a avut o premoniție în data de 3 noiembrie, când nu se jucase nici măcar partida tur.

“Am visat că jucăm super finala și că învingem cu 1-0 prin golul marcat de Pity Martinez, dar stadionul nu era nici Bombonera, nici El Monumental, ci Santiago Bernabeu”, a scris fanul lui River pe Twitter, iar postarea a devenit virală după ce s-a anunțat că returul finalei Copa Libertadores se va juca pe arena celor de la Real Madrid. Guvernul spaniol a acceptat disputarea meciului pe data de 9 decembrie, însă cele două echipe refuză propunerea.

River Plate și Boca Juniors refuză să joace finala Copa Libertadores pe Santiago Bernabeu

Oficialii lui Boca Juniors au fost primii care au anunțat că nu sunt de acord ca meciul să aibă loc în capitala Spaniei, iar la scurt timp a venit și comunicatul celor de la River Plate, club care nu este nici el de acord cu propunerea spaniolilor. “River Plate confirmă refuzul de a schimba terenul. Clubul înțelege că decizia denaturează competiția, îi lezează pe cei care și-au cumpărat bilete și afectează egalitatea și condițiile prin pierderea condiției locale”, scrie în comunicat.

Argentinienii nu înțeleg de ce autoritățile nu sunt în stare să gestioneze securitatea pentru desfășurarea în bune condiții a finalei, de vreme ce Summitul G-20 are loc în Buenos Aires și nu s-au înregistrat incidente. În plus oficialii celor două cluburi sunt de părere că fanii care și-au cumpărat bilete pentru returul de pe El Monumental ar fi nedreptățiți, după ce au mers în două rânduri la stadion și au fost anunțați că meciul este amânat.

Închide ×