Life

Premoniția lui Sorin Bontea în sezonul 11, Chefi la Cuțite. S-a întâmplat înainte de jocul pentru amuletă

Ce premoniție a avut Sorin Bontea înainte de jocul pentru amuletă, din sezonul 11 Chefi la Cuțite. Ceilalți jurați s-au amuzat copios.
28.03.2023 | 23:59
Premonitia lui Sorin Bontea in sezonul 11 Chefi la Cutite Sa intamplat inainte de jocul pentru amuleta
Premoniția lui Sorin Bontea s-a adeverit Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi provocări pentru concurenți și jurați, în același timp, în a doua ediție din sezonul 11 Chefi la Cuțite. S-a desfășurat jocul pentru amuletă, iar Sorin Bontea a mărturisit, înainte de probă, că a avut o premoniție, spre amuzamentul celorlalți.

Ce premoniție a avut Sorin Bontea

În fiecare ediție, de acum încolo, cei patru chefi ai concursului culinar, vor da, de fapt, o bătălie strânsă pentru ”jocul de amuletă”. Marți seară, Sorin Bontea a ținut să facă o mărturisire înainte de probă, legată de un vis al său. În acesta i-a apărut Iosif Ștefănescu, bunul său prieten.

ADVERTISEMENT

”Bine ați venit dragii mei și mă bucur să vă revăd. Eu sunt curioasă dacă a visat cineva azi-noapte un seif. Sau nu vă gândiți încă?”, le-a spus Gina Pistol celor patru chefi, după care Sorin Bontea a adăugat: ”N-am visat-o, dar o să vă spun pe cine am visat aseară. Pe Iosif, vorbesc foarte serios. Vorbesc foarte serios, nu știu de unde”.

Ulterior, Gina Pistol i-a răspuns la fel de ironic lui Sorin Bontea: ”Dragii mei, vorbesc despre cei de acasă, având în vedere ce tocmai a zis Sorin, este ciudat și o să ne bănuiți de diversiuni. Chef Iosif Ștefănescu!”, a mai transmis Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Cine a câștigat amuleta de marți seară

Degustarea a fost făcută de artistul Mario Fresh. Mare le-a fost mirarea juraților când au aflat de la prezentatoare că trebuie să aibă un preparat compus din 11 legume. În cele din urmă, s-au descurcat, iar farfuriile lor au ajuns în fața solistului.

”Vreau să îi mai țin puțin în suspans!”, a declarat Mario Fresh, după ce a gustat din preparatul fiecărui jurat în parte. După câteva secunde, el și-a anunțat favoritul, mai exact, Cătălin Scărlătescu. De altfel, de acum încolo, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea câte un adversar la jocul de amuletă.

ADVERTISEMENT

Totodată, degustarea va fi făcută tot de către un invitat celebru, acesta oferind verdictul fără a ști cui aparține preparatul. Amuletele obținute de jurați se vor depozita într-un seif, și le vor oferi avantaje pe parcursul competiției.

În ceea ce o privește pe Gina Pistol, ea va putea fi văzută pentru ultima oară la Chefi la Cuțite în acest sezon. După o colaborare de 7 ani cu postul Antena 1, prezentatoarea ”Chefi la Cuțite” și ”Asia Express” a decis să pună punct. Motivul invocat de ea este timpul pe care și-l dorește să-l petreacă mai mult cu familia.

ADVERTISEMENT

” (…) Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune (…)”, a anunțat Gina Pistol pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT