Hotnews

Preot din Giurgiu, implicat într-un SCANDAL SEXUAL. O enoriaşă susţine că a fost agresată de părinte

Preotul din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, care slujeşte de peste 30 de ani, este acuzat de o enoriaşă că a agresat-o sexual. Totul s-ar fi întâmplat când bătrâna l-a chemat să o...
15.02.2015 | 13:41
Preot din Giurgiu, implicat într-un SCANDAL SEXUAL. O enoriaşă susţine că a fost agresată de părinte

Preotul din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, care slujeşte de peste 30 de ani, este acuzat de o enoriaşă că a agresat-o sexual. Totul s-ar fi întâmplat când bătrâna l-a chemat să o împărtăşească. Femeia a depus o plângere la poliţie împotriva feţei bisericeşti.

“Zice lungeşte-te în pat, cu faţa în jos. Imi trage cămaşa în sus, rămâi cu spinarea goală. Parca zici că a avut pe Satana în el şi mi-a luat mâul şi nu a mai vorbit. Despuiat mă ia la museala. El cica … descracara picioarele. Si eu n-am vrut sa le descracar, eu n-am vrut şi desfac picioarele şi atunci i-am zis părinte până aici”, a povestit femeia de 80 de ani.

Vezi video AICI

Şi alte femei din localitate au declarat că preotul nu ar fi la prima faptă de acest fel.

Sunt însă şi mulţi săteni care susţin că totul este o înscenare la adresa părintelui şi spun că, în zecii de ani în care a slujit, comportamentul său a fost ireproşabil.

IPJ Giurgiu a anunţat începerea unei anchete.

Cercetari face şi Arhiepiscopia Giurgiului care a trimis şi un mesaj: “Ne exprimăm surprinderea faţă de cele relatate în legătură cu acest preot, ctitor de mănăstire, mai ales că ştim cât de multe acţiuni de sprijinire a acelei comunităţi a întrepins”.

Sursă: www.romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri