News

Preot din Sibiu, după ce a fost internat cu Covid-19: ”Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice”

Un preot din Sibiu, care nu credea în vaccinul anti Covid-19, a ajuns la spital. De aici, acesta a transmis un mesaj pro-imunizare.
21.10.2021 | 19:52
Preot din Sibiu dupa ce a fost internat cu Covid19 Antivaccinistii sunt influentati malefic de duhurile demonice
ADVERTISEMENT

Infecția cu Covid-19, care l-a dus pe un pat de spital, l-a transformat pe un preot din Sibiu dintr-un antivaccinist convins într-un susținător frenetic al imunizării.

Achim Băcilă a transmis enoriașilor un mesaj de pe patul spitalului de Pneumoftiziologie din municipiul Sibiu, acolo unde a fost internat cu noul coronavirus scrie presa locală.

ADVERTISEMENT

Un preot din Sibiu, internat cu Covid-19, mesaj din spital: ”Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice”

Preotul din Sibiu, care în trecut a fost consilier județean pe listele PNL, și-a expus gândurile după ce a petrecut 24 de ore într-o secție Covid a Spitalului de Pneumoftiziologie.

Acesta aseamănă secția Covid unde a fost internat cu ”purgatoriul lui Dante” și spune că aici toți intră pe picioare, apoi urmează trierea.

ADVERTISEMENT

Achim Băcilă recunoaște că, înainte de a cunoaște realitatea cruntă a infectării cu Covid-19, a fost un antivaccinist convins, iar acum a ajuns un ”promotor fervent al vaccinului”.

”După 24 de ore în secția COVID , iată reflecțiile mele: Deși am fost după cuvintele medicului Drăghilă (n.r. Dr. Ioan Drăghilă, director medical ), simt că DUMNEZEU mai are cu mine CEVA de făcut… În primul rând să-L mărturisesc mai mult oamenilor…

ADVERTISEMENT

Asociez secția COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toți intră pe picioare, apoi are loc trierea: unii în RAI, adică acasă, în bucuria celor dragi, alții în Iad, în întuneric… ducându-i , alții…

Dintr-un antivaccinist, acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului, la fel ca sfințitul starețul Efrem Vatopedinul… Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice, care iau nepregătite sute de suflete…

ADVERTISEMENT

Dragii mei, vaccinați-vă, ca să nu ajungeți aici. Soția mea, Maria, vaccinată, n-are Covid, iată un exemplu concludent.

De pe pat de spital vă îmbrățișez și vă doresc multă, multă, sănătate. Cu mult drag, preotul Achim”, spune preotul din Sibiu, conform Turnul Sfatului.

Majoritatea pacienților internați cu Covid-19 în Sibiu sunt nevaccinați

Potrivit datelor oficiale puse la dispoziția publicului de Prefectura Sibiu, în prezent, în județul Sibiu se află în spitalele Covid 408 pacienți. Dintre aceștia, doar 70 sunt vaccinați.

”În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 33906 (275 persoane confirmate în ultimele 24 de ore dintre care 4 reinfectate) de persoane.

Până la data curentă au fost vindecate 26125 de persoane, iar 1253 persoane au decedat (*7 în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 445 persoane, dintre care pe ATI 50 persoane (46 adulți, 4 copii). La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 877 de teste dintre care 117 RT-PCR și 760 teste rapide”, anunță Prefectura.

ADVERTISEMENT