News

Un preot și-a amenințat soția care l-a părăsit și i-a dat foc la mașină!

30.08.2019 | 17:36
Un preot sia amenintat sotia care la parasit si ia dat foc la masina

Preotul din localitate Buciumeni nu a putut trece peste faptul că soția l-a părăsit și s-a mutat în localitatea Pucioasa. Cei doi nu mai aveau de mult o relație ca pe roze, iar preoteasa a decis că părăsească domiciliul conjugal. Cum preoții se feresc de divorț întrucât ar putea să își piardă parohia, acesta a apelat la orice metodă pentru a își ține soția aproape, inclusiv incendierea mașinii.

Preotul s-a ales cu dosar penal după ce a dat foc mașinii soției sale

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Pucioasa s-au sesizat din oficiu joi cu privire la producerea unui incendiu la un autoturism în localitatea lor. La fața locului s-au deplasat și pompierii care au lichidat incendiul și au concluzionat că motivul pentru care a luat foc mașina a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere a fost flacăra unei brichete. Autoturismul avea să arde în întregime, se arată în comunicatul IPJ Dâmbovița.

Pe lângă furia Domnului, preotul din localitatea Buciumeni s-a ales și cu un dosar penal pentru distrugere: „În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, și desfășoaraă activitățile sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa”, se arată în comunicatul poliției dâmbovițene, prezentat de gazetadambovitei.ro.

Preotul din Buciumeni a dat foc mașinii soției
Biserica din Buciumeni, unde slujește preotul piroman care a dat foc mașinii soției sale *foto: edj.ro

Preoteasa și-a pus și ordin de restricție față de soțul său

Mai mult, soția preotului din Buciumeni a obținut și un ordin de restricție din partea poliției pentru soțul său: „În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat principalul bănuit, un bărbat, de 59 de ani, din Buciumeni. De asemenea, pe numele acestuia, a fost emis un ordin de protecție provizoriu ca urmare a unei sesizări depuse de soția sa, o femeie de 53 de ani, pe care bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență”, anunta IPJ Dâmbovița.

Interesant este că polițiștii au cerut și reținerea preotului, dar procurorul a considerat că bărbatul nu reprezintă un pericol public.

Tags: