News

Preot român, anunț șocant despre Gheorghe Dincă: “E posedat”

11.08.2019 | 17:18
Gheorghe Dinca este posedat

Gheorghe Dincă este posedat! Un cunoscut preot din România spune că știe de ce Gheorghe Dincă le-a ucis pe cele două fete! Mai mult, acesta spune că anchetatorii nu vor avea nicio șansă să afle adevărul despre cele întâmplate, iar motivul este unul halucinant! Preotul spune că totul se vede în privirea lui Gheorghe Dincă!

Un preot spune că Gheorghe Dincă este posedat

Preotul Vali Guia a spus că din privirea lui Gheorghe Dincă se vede că este posedat! Așadar, cel care își bate joc de toată România este Diavolul, care acționează prin Gheorghe Dincă și care îi învrăjbește pe procurori cu polițiștii și cu STS-ul!

”Oameni buni, din privirea lui se vede că este posedat. Gheorghe Dincă este posedat de diavol. Așa s-a ajuns ca polițiștii să se înjure cu procurorii, procurorii să se înjure cu STS-ul! Diavolul râde de noi, de întreaga țară! Trebuie împărtășit! Gheorghe Dincă trebuie să fie împărtășit și atunci va spune adevărul. Atunci vom afla ce a făcut cu cele două fete. Mulț se întreabă cum de a avut Dincă puterea să le omoare pe fete, să le violeze. Diavolul i-a dat puteri nemaivăzute!”, a spus preotul.

Gheorghe Dinca este posedat
Gheorghe Dinca este posedat

Preotul spune că Dincă va spune adevărul după ce va fi împărtășit

Preotul a avut o rugăminte și la femeile însărcinate care se uită la televizor și care îl ascultă. Le-a rugat ca unul dintre numele fetelor pe care le vor aduce pe lume să fie Alexandra. Preotul spune că așa va trimite Dumnezeu o fărâmă din sufletul Alexandrei Măceșanu înapoi pe pământ.

”Bunul simț al părinților se vede la copil. Se vede din convorbirile fetei cu operatorul de la 112. Fata a vorbit întotdeauna despre Gheorghe Dincă cu apelativ de respect, domnul. Avea 7 ani de-acasă și respectul învîțat la biserică. Voia să ducă tradiția noastră mai departe cu dansuri populare. Poate se uită la noi femei care acum sunt însărcinate. Am o rugăminte la ele. Dați-le numele Alexandra fetelor pe care le veți naște și Dumnezeu va trimite înapoi o fărâmă din Alexandra înapoi pe pământ”, a spus preotul la România TV.