News

Preotul care a oficiat slujba pentru Alexandra Măceșanu speră ca fata să fie în viață: „Să crape inima acestor oameni fără frică”

04.08.2019 | 15:39
Preotul care a oficiat slujba pentru Alexandra Macesanu spera ca fata sa fie in viata Sa crape inima acestor oameni fara frica

Preotul care a oficiat slujba pentru Alexandra Măceșanu a fost întrebat dacă o va pomeni pe Alexandra la morți sau vii, iar acesta a stat puțin și abia apoi a avut un răspuns. Preotul a declarat că este întrebarea pe care o pune o țară întreagă, iar el, personal, crede și speră ca fata să fie în viață, în ciuda expertizei care a sosit de la INML.

Preotul care a oficiat slujba pentru Alexandra Măceșanu spune ce cred mulți români

Părintele a fost extrem de dur și a criticat autoritățile pe care le consideră complice la ceea ce s-a întâmplat la Caracal. Acesta se roagă neîncetat, alături de ceilalți enoriași ca Alexandra să fie găsită vie, căci oricât de multe comunicate s-ar emite din partea autorităților, lumea nu mai crede absolut nimic.

„Dar ce, crezi că chiar a murit? M-a întrebat așa cum vă întrebați și dumneavoastră. Și am văzut că se întreabă toată lumea în țara asta. Ce dacă s-a dat un comunicat oficial, lumea încă se întreabă – și m-au întrebat și pe mine: credeți că a murit? Și am zis să dea Dumnezeu să nu fi murit, să dea Dumnezeu să fie vie, să-și dovedească adică încă o dată incompetența sau mai bine zis complicitatea autoritățile și într-o zi să ne ceară scuze și să spună iată, Alexandra este vie”, a spus preotul în biserică, scrie știrileprotv.ro.

ancheta caracal
Ancheta de la Caracal s-a încheiat pentru ziua de azi. Sursa foto: MEDIAFAX

Preotul, extrem de dur la adresa vinovaților de dispariția Alexandrei

„Ne-am rugat cu toții astăzi să le întoarcă pe aceste fete în familie. Să crape inima acestor oameni fără inimă și să-și caute plăcerea în altă parte, nu abuzând de copilele tinere nevinovate”, a mai spus, plin de revoltă, preotul. Astăzi s-au încheiat cercetările de la Caracal, valabile pentru această zi. Ele vor continua de mâine dimineață.