News

Preotul din Năvodari care butona telefonul în timp ce spovedea e afacerist la malul mării. Ultimul proiect e un bloc cu 7 etaje

Un preot din Năvodari e afacerist la malul mării. În urmă cu un an a fost surprins cum butona telefonul în timpul unei spovedanii.
11.09.2021 | 14:41
Preotul din Navodari care butona telefonul in timp ce spovedea e afacerist la malul marii Ultimul proiect e un bloc cu 7 etaje
Preotul care butona telefonul în timp ce spovedea e afacerist la malul mării. Ultimul proiect e un bloc cu 7 etaje. Foto: colaj Fanatik, sursa: replicaonline
ADVERTISEMENT

Andrei Salomia, preotul din Năvodari care butona telefonul în timp ce spovedea, a devenit un mare afacerist pe litoralul de la Marea Neagră.

Se pare că reprezentantul bisericii deține deja câteva zeci de case de vacanță, vile și un bloc cu destinație turistică. Ultimul său proiect este unul de amploare în Mamaia.

ADVERTISEMENT

Alături de Valentina Salomia și firma Fox Concept Invest SRL, Andrei Salomia solicită Agenției pentru Protecția Mediului Constanța autorizarea unei investiții în zona de nord a stațiunii Mamaia, conform știrile ProTV.

Preot afacerist la malul mării. ”Cine nu vrea să muncească, nici să nu mănânce, scrie în Sfânta Scriptură”

Noua construcția în care investește preotul din Năvodari este un imobil de locuințe colective și unități destinate turismului. Clădirea va avea 7 etaje, scrie Replica de Constanța.

ADVERTISEMENT

Andrei Salomia este parohul Bisericii Buna Vestire și fost consilier local la Năvodari. Acesta nu se află la prima investiție în turism.

Ce proprietăți deține preotul Andrei Salomia

Preotul este deja proprietarul unui bloc de 4 etaje cu locuințe de închiriat turiștilor, deține un complex cu 10 case de vacanță și două vile, toate în Mamaia Nord.

ADVERTISEMENT

”Sunt două vile cu câte 9 camere şi sunt ale mele. Sunt pensiuni și voi face turism. Nu e nici o ruşine că muncesc. Eu muncesc de la vârsta de 22 de ani. Doar muncind putem merge mai departe, iar munca se împacă foarte bine cu orice misiune. Cei care doar critică, ar trebui să muncească. Dacă doar criticăm, mi-e teamă pentru viitorul acestei ţări. Cine nu vrea să muncească, nici să nu mănânce, scrie în Sfânta Scriptură. Munca e o datorie sfântă”, a explicat la un moment dat preotul.

Un episod scandalos a fost reprezentat de momentul în care a depozitat în lăcașul de cult mobilierul de pe terasa din Mamaia a fiului său.

ADVERTISEMENT

Preotul a fost surprins cu telefonul în mână în timp ce spovedea un credincios

Imaginile cu preotul din Năvodari care butona relaxat telefonul în timp ce spovedea un credincios au devenit virale în 2020.

”Nu stau pe telefon în timpul spovedaniei, poate era ceva urgent. Sunt lucruri mult mai importante de care ar trebui să vă ocupați, care se întâmplă la noi în țară!”, a fost replica preotului afacerist.

În acest episod, Arhiepisopia Tomisului i-a ”recomandat părintește părintelui ca, în astfel de situații, să lase telefonul cuiva de încredere, pentru o comunicare mai eficientă”, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT