Sport

Preotul Ghelasie Păcurar, în cantonamentul României înainte de plecarea la Frankfurt! Imagini fabuloase surprinse de reporterii Fanatik aflați la EURO 2024. Video

Naționala României are nevoie de toate forțele pentru o calificare istorică în optimile de finală de la EURO 2024. Nu doar fotbaliștii vor lupta pe teren, ci și forțele divine vor fi alături de naționala noastră în meciul cu Slovacia.
Preotul Ghelasie Pacurar in cantonamentul Romaniei inainte de plecarea la Frankfurt Imagini fabuloase surprinse de reporterii Fanatik aflati la EURO 2024 Video
Preotul Ghelasie Păcurar, în cantonamentul României înainte de plecarea la Frankfurt!
ADVERTISEMENT

România – Slovacia este ultimul meci din faza grupelor de la Campionatul European din Germania pentru naționala lui Edward Iordănescu. Partida se dispută miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, la Frankfurt, pe stadionul Deutsche Bank Park.

Preotul Ghelasie Păcurar, în cantonamentul României înainte de plecarea la Frankfurt! Imagini fabuloase surprinse de reporterii Fanatik aflați la EURO 2024

România este calificată și dacă pierde cu Slovacia, cu condiția ca Belgia să învingă Ucraina, însă selecționerul Edward Iordănescu a vrut să fie sigur de accederea în „optimi” și a apelat la forțele divine.

ADVERTISEMENT

Părintele Ghelasie Păcurar de la Parohia „Sfântul Apostol Andrei” din Wurzburg, localitatea în care au fost cazați tricolorii, a făcut o slujbă în fața jucătorilor chiar înainte ca aceștia să se urce în autocar și să plece spre Frankfurt.

Tricolorilor li s-a făcut o rugăciune în fața hotelului Melchior Park unde sunt cazați pe toată durata Campionatului European din Germania. Apoi, elevii lui Edi Iordănescu au plecat spre stadionul unde se va juca România – Slovacia.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK prezenți la EURO 2024 au surprins imaginile fabuloase cu părintele Ghelasie Păcurar în timp ce spunea o rugăciune pentru naționala noastră. Pe imagini se vede cum, la final, preotul face semnul crucii către autocarul României.

Naționala României a plecat de la hotelul din Wurzburg în jurul orei 12:30, iar drumul până în Frankfurt îl va face în aproximativ o oră și jumătate. Partida dintre România și Slovacia va putea fi urmărită și pe Fanatik.ro.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a fost la biserica părintelui Ghelasie Păcurar!

Selecționerul Edward Iordănescu a fost cel care a mers înaintea debutului la EURO 2024, 3-0 cu Ucraina, la Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Apostol Andrei” păstorită de părintele Ghelasie Păcurar.

Antrenorul în vârstă de 46 de ani a primit cadou o icoană din partea părintelui Ghelasie Păcurar și România a învins Ucraina, 3-0. Înaintea meciului cu Belgia, tradiția n-a mai fost respectată. Iordănescu Jr. n-a mai mers la biserică și nici preotul n-a venit în cantonament.

ADVERTISEMENT

România a pierdut cu 0-2 meciul împotriva Belgiei. Este drept că nici măcar un întreg alai de preoți nu ar fi avut putere să facă o slujbă prin care naționala noastră să învingă a treia cea mai puternică reprezentativă din lume, conform clasamentului FIFA.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

Preotul Ghelasie Păcurar, în cantonamentul României înainte de plecarea la Frankfurt!

ADVERTISEMENT
Tags: