Life

Preparatele românești care i-au înnebunit până și pe turiștii străini. Sunt atât de gustoase, încât sunt comandate pe bandă rulantă: “Magnifică”

Preparatele românești care i-au înnebunit până și pe turiștii străini au ajuns să fie comandate pe bandă rulantă, în orice moment din an.
25.08.2024 | 16:00
Preparatele romanesti care iau innebunit pana si pe turistii straini Sunt atat de gustoase incat sunt comandate pe banda rulanta Magnifica
Preparatele românești care i-au înnebunit până și pe turiștii străini. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Preparatele românești care i-au înnebunit până și pe turiștii străini sunt adorate de o mulțime de persoane. Sunt extrem de gustoase, astfel că ajung să fie consumate în orice perioadă din an, iar cererea e foarte mare.

Preparatele românești care i-au înnebunit până și pe turiștii străini

România este o țară bogată din mai multe puncte de vedere. Avem locuri spectaculoase, peisaje pe măsură, tradiții, dar și numeroase delicatese culinare. Astfel, cine ajunge la noi în țară se bucură de o experiență inedită.

ADVERTISEMENT

Nu puține au fost cazurile în care unii turiști străini s-au îndrăgostit iremediabil de preparatele românești. Sarmalele, micii, dar și ciorba de burtă sunt doar o parte dintre mâncărurile pe care le-au savurat.

Se pare însă că și alte alimente se adaugă în topul preferințelor acestora. Iar asta s-a văzut chiar recent, când multe persoane au decis să viziteze zona Bucovinei. Ce au descoperit aici, de fapt?

ADVERTISEMENT

Preparatele românești care i-au înnebunit până și pe turiștii străini sunt cârnăciorii afumați, dar și ciolanul afumat, alături de brânză. La acestea se mai adaugă și ciorba, care i-a lăsat fără cuvinte pe oaspeți.

Un francez a rămas impresionat de brânza din România

Un francez a recunoscut că inclusiv brânza românească e diferită față de cea din Franța și a catalogat-o ca fiind ”magnifică”. “E cu adevărat diferită față de la noi! Brânza e magnifică!”, a spus un francez.

ADVERTISEMENT

Cât despre cârnăciorii afumați și ciolanul de porc, acestea la rândul lor au înregistrat o cerere fără precedent. Se pare că o mulțime de persoane, atât din țară, cât și din afară, vor să se bucure de ele. Iar la fel și de preparatele din pește.

„Aceste produse din Bucovina sunt tradiţionale, specific gustului bucovinean, se întreabă cel mai mult preparatele făcute la noi în casă.. peştele din păstrăvăria proprie, ciorbele, de ce nu şi deserturile”, a spus Nuța Mușină, bucatar-șef, conform observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Preparatele românești care i-au înnebunit pe turiștii străini sunt adorate însă și de români. De altfel sunt mese la care ciolanul afumat alături de fasole, dar și cârnații, nu au cum să lipsească. Acestea au un gust unic, aromat, care nu poate fi comparat cu altceva.

ADVERTISEMENT