Fotbal intern

Preparatorul fizic, marele artizan al revenirii FCSB-ului! ”A avut un rol determinant”

01.01.2020 | 22:11
Preparatorul fizic marele artizan al revenirii FCSBului A avut un rol determinant
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv Mihai Stoica îl laudă pe preparatorul fizic Marius Dima, pe care îl consideră marele artizan al revenirii FCSB-ului în plutonul fruntaș din campionat.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.40 este cota pentru ”1 solist” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Preparatorul fizic, marele artizan al revenirii FCSB-ului: ”Echipa și-a supus adversarele la un presing extraordinar”

”Vintilă a venit cu un preparator fizic de excepție, pe care nu-l cunoșteam, dar am avut ocazia să-l cunosc acum, unul dintre principalii artizani ai acestei ascensiuni”, a declarat Meme Stoica despre aportul preparatorului fizic Marius Dima la revenirea FCSB-ului.

”A avut un rol determinant, pentru că uitați-vă doar la imaginile care au precedat golul doi marcat împotriva Universității Craiova. Planic era la 30 de metri de poarta adversă, adică echipa și-a supus adversarele la un presing extraordinar. Și asta a fost meci de meci”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu se aștepta la această revenire

”Această revenire este neașteptată, pentru că venea Bogdan Vintilă, fără prea mare experiență la nivelul primei divizii”, l-a lăudat directorul sportiv și pe tehnicianul ”roș-albaștrilor” la Digi Sport.

”Ca să nu mai spuneam că venea la Steaua, care este numărul 1 din punct de vedere al presiunii. Și aici mă refer la presiunea rezultatelor, presiunea patronului, presiunea suporterilor, presiunea presei și așa mai departe”, a încheiat Stoica.

ADVERTISEMENT

Meme vrea FCSB pe primul loc în februarie

Mihai Stoica dă noul termen limită pentru ca FCSB-ul să fie pe primul loc. Dacă până acum dorința patronului era ca echipa să ocupe prima poziție până de Paște, Mihai Stoica vrea ca la începutul play-off-ului vicecampioana României să-i ia locul CFR-ului.

Directorul sportiv al clubului FCSB l-a mai lăudat pe Bogdan Vintilă pentru parcursul reușit în această toamnă la gruparea ”roș-albastră”. Stoica este mulțumit de jocul lui Olimpiu Moruțan și de faptul că tehnicianul a reușit să-i apropie pe Dennis Man și Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

FCSB, cantonament la Marbella

Bogdan Argeș Vintilă a decis ca FCSB să se reunească pe 7 ianuarie, atunci când vor efectua și vizita medicală. Până la 10 ianuarie, ”roș-albaștrii” se vor pregăti la baza de la Berceni, urmând ca a doua zi să se plec e în cantonamentul de la Marbella.

FCSB a anunţat datele meciurilor amicale pe care echipa la va disputa în stagiul de pregătire din Spania. “Roş-albaştrii” vor avea patru meciuri de pregătire cu: FC Basel, Karlsruhe, Lokomotiv Moscova şi Jeonbuk Hyundai Motors. Partidele vor putea fi urmărite pe canalul de Youtube al FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags: