Life

Preparatul pe care Mihaela Bilic adoră să-l aibă pe masa de Paște: ”Aș mânca tot timpul anului”

Felul de mâncare pe care Mihaela Bilic îl are mereu pe masa de Paște. Celebrul nutriționist l-ar consuma în mod constant.
12.04.2025 | 16:35
Preparatul pe care Mihaela Bilic adora sal aiba pe masa de Paste As manca tot timpul anului
Preparatul care nu lipsește de pe masa de Paște a Mihaelei Bilic. Sursa foto: Facebook / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva vreme Mihaela Bilic le-a spus celor care o urmăresc care este preparatul pe care adoră să-l aibă pe masa de Paște. Vedeta susține că l-ar mânca tot timpul anului. Produsul face parte din categoria dulciurilor.

Ce nu lipsește de la masa de Paște a medicului Mihaela Bilic

Mihaela Bilic vine cu recomandări pentru masa de Paște și spune ce fel de mâncare nu lipsește de pe a sa. Celebrul nutriționist român a dezvăluit că este un produs pe care adoră să-l consume și în alte perioade din an.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul medic iubește pasca tradițională, care este realizată din brânză dulce și aluat de cozonac. Combinația dintre cele două este una delicioasă și savuroasă, numai bună pentru a fi împărțită cu persoanele dragi.

În aceeași notă, vedeta atrage atenția asupra faptului că preparatul nu trebuie să fie o tartă. Rețeta trebuie să fie cea clasică, care este echilibrată din punct de vedere nutrițional. Ingredientele trebuie alese cu mare grijă.

ADVERTISEMENT

„Pasca o ador. Eu pască aș mânca tot timpul anului. Ador produsele lactate, iar brânza aceea în combinație cu coca de cozonac, înghit în sec. Atenție! Acum pasca începe să fie ca o tartă…”, a declarat Mihaela Bilic într-o emisiune moderată de Mihai Gâdea, scrie libertatea.ro.

Cum trebuie să arate pasca pentru Mihaela Bilic

„Pentru mine, pasca înseamnă jumătate din înălțimea ei să fie cocă de cozonac și brânza să fie deasupra de 2-3 degete, acum văd că începe să fie o tartă plină de brânză și cu un blat care este din ce în ce mai dulce.

ADVERTISEMENT

Vă spuneam că în momentul în care ești un cofetar bun sau un patiser bun, trebuie să faci produsele să nu fie excesiv de dulci. Până la urmă, dacă pui zahăr mult în orice, oamenii vor consuma.

ADVERTISEMENT

Ideea este să lași aroma fructelor, al făinii, al brânzei să se simtă, iar un produs care este prea dulce va fi descalificat”, a mai spus Mihaela Bilic despre pasca ideală în viziunea sa, mai arată sursa citată.

Preparatul culinar care nu lipsește de pe masa de Paște a vedetei face parte din categoria panificație. Acest lucru se datorează amestecului dintre cozonac și brânză. Pasca este un desert ideal pentru persoanele care nu vor să consume mult dulce.