“Nu e o ruşine să revin în Liga 1, dar negociez în străinătate!”

EXCLUSIV
Daniel Vlad   
in Stiri sportive
03/02/2018, 16:13
“Nu e o ruşine să revin în Liga 1, dar negociez în străinătate!”

Andrei Prepelită se află în aceste momente liber de contract după despărţirea de Rostov şi a primit o ofertă de la Concordia Chiajna din Liga 1 Betano. Vezi detalii. Însă internaţionalul român a acceptat să vorbească pentru FANATIK.RO despre varianta revenirii în România, dar şi despre viitorul său fotbalistic. Fostul căpitan al Universităţii Craiova a mărturisit că primordial pentru el este un transfer la o echipă din străinătate.

În ultimul timp am avut foarte multe discuţii, dar din păcate nu s-a concretizat nici o variantă. Zilele trecute m-a căutat domul Ion Moldovan de la Concordia Chiajna şi mi-a propus să vin la echipa dumnealui până în vară. Am un mare respect pentru acest antrenor, deoarece dânsul este omul care m-a debutat în Liga 1 atunci când eu jucam pentru FC Argeş”, a spus Prepeliţă.

“Sunt în negocieri avansate cu o echipă din străinătate!”

Andrei Prepeliţă a mărturisit pentru FANATIK.RO care a fost mesajul pe care i l-a trimis lui Ion Moldovan. “După câte v-am spus mai devreme eu îi port un mare respect lui nea Nelu Moldovan. Dânsului i-am spus foarte clar că eu îmi doresc să joc în străinătate, iar acum sunt în negocieri avansate cu un club de afară. Sper să închid discuţiile cât mai repede.

I-am spus lui nea Nelu că în cazul în care şi aceste discuţii vor pica pe ultima sută de metri, atunci voi accepta să vin să le dau o mână de ajutor celor de la Concordia Chiajna. Nu îmi este deloc ruşine să revin şi să joc în Liga 1 din România.  Dar, totuşi sper că voi semna cu echipa din străinătate cu care mă aflu acum în discuţii avansate. Nu vă pot da numele formaţiei respective pentru că până nu semnez nu mai cred nimic. Am fost de atîtea ori aproape să semnez în străinătate, dar tot apărea câte ceva şi nu parafam contractul”, a spus Prepeliţă.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.