Fotbal intern

Andrei Prepeliţă nu l-a iertat pe Christoph Daum. De ce s-a retras de la naţională!

Andrei Prepeliţă a dezvăluit motivul pentru care a ales să se retragă de la echipa naţională a României în mandatul fostului selecţioner al primei reprezentative, Christoph Daum.
21.12.2017 | 14:38
Andrei Prepelita nu la iertat pe Christoph Daum De ce sa retras de la nationala
ADVERTISEMENT

Andrei Prepeliţă a jucat în echipa naţională la Campionatul European din Franţa şi a evoluat şi în două partide în mandatul lui Cristoph Daum. Dar ulterior internaţionalul român nu a mai fost convocat de fostul selecţioner german, iar în cursul zilei de joi a explicat din ce motiv nu a mai a mai fost prezent prin rândul tricolorilor.

 “N-am jucat foarte mult cu domnul Daum, a doua repriză a meciului cu Polonia, de acasă, şi un amical cu Rusia. Am intrat bine în meci, mi-a spus-o şi dânsul după partidă. Apoi, am jucat bine şi in Rusia, dar au urmat apoi trei meciuri la rand în care nu am mai evoluat delocSă fii rezerva  unui jucător mai tânăr nu-ţi cade bine. Aşa ca, am discutat cu antrenorii secunzi şi le-am spus că ar fi mai bine să se bazeze pe un jucător tânar care să intre în atmosfera echipei naţionale, să fie rezervă şi dacă nu e nevoie de mine să ma lase la echipa de club”, a spus Prepelită.

ADVERTISEMENT

 “Am vorbit doar de două ori cu Daum”

Eu vorbesc doar de mine. În cele cinci sau şase meciuri, pe care le-am bifat la naţională sub comanda lui Daum, am vorbit de doua ori cu dânsul. Mă aşteptam la altceva, pentru că veneam şi eu de la un anumit nivel, jucasem în Champions League, în primavara europeană.

Nu eram orice puşti care debutam la echipa naţională, dar daca aşa a ales să procedeze dânsul eu nu mai aveam de ce să stau. I-am spus transmis cum gândescu eu lucrurile şi asta a fost situaţia..Dar îmi pare tare rău că echipa naţională  nu s-a putut califica la campionatul mondial”, a încheiat Prepeliţă.

ADVERTISEMENT