Prepeliţă a revenit în Liga 1. A semnat cu formaţia Concordia Chiajna!

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
09/02/2018, 12:17
Prepeliţă a revenit în Liga 1. A semnat cu formaţia Concordia Chiajna!

UPDATE, ora 17:10 / Prepeliţă, în vârstă 32 de ani, ultima dată la FK Rostov, a semnat un contract cu CS Concordia Chiajna. Concordia i-a mai transferat pe Dan Lucian Panait, 20 de ani, fundaş stânga, ultima dată la formaţia ASA Târgu Mureş, şi pe atacantul de 21 de ani, Florin Cioablă, ultima dată la Clinceni.


Andrei Prepeliţă, fostul jucător al grupărilor, FC Argeş, Universitatea Craiova şi Steaua, este gata de o nouă aventură în Liga 1 Betano. După ce s-a despărţit de Rostov, fostul internaţional a încercat în zadar să îşi găsescă o altă echipă în străinătate. Astfel, FANATIK.RO a aflat că după ce a fost contactat de către antrenorul Ion Moldovan, Prepe a acceptat în cele din urmă să se prezinte la antrenamentele Concordiei Chiajna după ce echipa ilfovenilor a revenit de la Cluj.

Nu este o ruşine să joc din nou în Liga 1. Am avut o discuţie cu domnul Moldovan şi i-am spus că dacă nu îmi voi mai găsi un contract în străinătate, atunci voi accepta să vin şi să joc la Concordia. O voi face până în vară. Nu mai pot să stau pe bară deoarece deja am pierdut prea mult timp. Am un mare respect pentru domnul Moldovan. Dânsul este omul care m-a promovat în Liga 1 la FC Argeş”, a spus Prepeliţă.

Din vară vrea în străinătate!

Fostul internaţional a mărturisit că contractul pe care îl va semna cu Concordia Chiajna o să fie parafat până la vară. “Voi semna până la vară, iar după terminarea campionatului voi încerca să îmi găsesc o nouă echipă în străinătate. În această iarnă m-am antrenat cu FC Argeş, dar am avut angajat şi un preparator fizic”, a spus fotbalistul.

Este de urmărit dacă contractul pe care Andrei Prepeliţă îl va semna cu Concordia Chaijna va putea să fie înregistrat în timp util pentru ca fostul internaţional să fie oprit în lot de către Ion Moldovan la meciul cu Dinamo. În această după amiază jucătorul de 32 de ani este aşteptat să aibă o discuţie înainte de antrenament cu preşedintele Concordiei, Cristi Tănase.

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.