Fotbal international

Presa arabă dă ca sigură plecarea lui Șumudică de la Al Shabab! Cine vine în locul său

18.04.2019 | 22:32
Presa araba da ca sigura plecarea lui Sumudica de la Al Shabab Cine vine in locul sau
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică este foarte aproape de a încheia sezonul din Arabia Saudită pe podium cu Al Shabab, dar presa locală dă ca sigură plecarea sa de la echipă. 

Presa arabă dă ca sigură plecarea lui Șumudică de la Al Shabab!

Site-ul Khabars7.com anunță că Marius Șumudică se va despărți la vară de Al Shabab, după ce a intrat în conflict cu conducerea clubului. Șumudică i-a enervat pe șeici, după ce a declarat că nici Guardiola și Mourinho nu ar fi putut strânge mai multe puncte decât el. Sursa citată oferă și numele înlocuitorului său: portughezul Pedro Emanuel, actualul antrenor de la Al Taawon, formație aflată în luptă directă cu Al Shabab pentru locul 3.

ADVERTISEMENT

Ocuparea locului 3 ar reprezenta o performanță uriașă pentru Al Shabab, care anul trecut se clasa doar pe locul 10 în campionat. Al Shabab are 50 de puncte strânse în 27 de etape, cu unul în plus față de Al Taawon. În luptă se mai află și Al Ahli, echipa lui Nicolae Stanciu, care are însă o zestre de numai 46 de puncte.

Sumudica face un sezon excelent in Arabia Saudita, dar nu mai este dorit de seici
Sumudica face un sezon excelent in Arabia Saudita, dar nu mai este dorit de seici

Șumudică are parte de o etapă de vis în această săptămână. Al Shabab joacă împotriva lui Al Hazem, echipă aflată în lupta pentru retrogradare, în timp ce rivala sa Al Taawon are un meci imposibil cu Al Hilal, formație care a devenit favorită la câștigarea titlului. Al Ahli are la rândul său un meci greu, cu Al Wehda, ocupanta locului 7.

ADVERTISEMENT

Al Shabab trebuie să-și câștige acest meci pentru a spera la locul 3. În următoarea etapă joacă tocmai pe terenul lui Al Taawon, în timp ce în ultima rundă are meci tot în deplasare cu Al Hilal. Patru puncte luate însă din duelurile cu Hazem și Taawon ar putea fi suficiente însă pentru ocuparea locului 3.