Fotbal international

Presa argentiniană îi face praf pe Messi şi compania. “Fantome, deprimanţi, trişti”

16.06.2019 | 15:33
Presa argentiniană face praf echipa naţională după meciul cu Columbia

După debutul horror în grupa B la Copa America, 0-2 în faţa Columbiei, naţionala Argentinei a fost pur şi simplu pusă la zid atât de presa de acasă, cât şi de supoeteri, pe reţelele de socializare. Oamenii sunt iritaţi la maxim că vechile probleme se repetă la indigo la echipa naţională, indiferent cine se află pe banca tehnică, iar jucători care la cluburile lor sunt lideri şi fac diferenţa, când vin să joace pentru ţara lor sunt de nerecunoscut.

Presa argetiniană pune la zid echipa naţională după eşecul cu Columbia

“Fără personalitate, suflet, joc, numele mari dispărute complet” – este caracterizarea succintă făcută de toată presa din Argentina după deziluzia din partida cu Columbia. Nu există publicaţie, inclusiv cele online, care să încerce cel mai mic alibi pentru Leo Messi şi colegii lui. De altfel şi liderul Argentinei, Leo Messi a admis după joc faptul că nu există nico o scuză, dar a cerut ca echipa să fie lăsată să îşi revină pentru următorul meci, cu Paraguay, pentru că nu s-a pierdut calificarea şi totul este încă posibil.

Cel mai important ziar de sport, cotidianul Ole, scrie după eşecul cu Columbia: “La Selecion a fost o fantomă. S-a limitat să joace 15 minute şi apoi a dispărut complet şi nimeni nu ştie unde s-a dus”. Cei de la Infobae sunt şi mai duri: ” Lipsă totală de personalitate, caracter, suflet şi calitate, o echipă care generează un singur sentiment: tristeţea.”.

Presa argentiniană consideră că echipa nu are personalitate, suflet şi identitate în joc

Selecţionerul Scaloni, principala victimă

TN Noticias face o radiografie perfectă a marilor carenţe din jocul Argetinei: lipsa unui adevărat lider, acesta nereuşind mai deloc să fie motorul echipei naţionale, lipsă de identitate pe teren şi un haos total în tot ceea ce se petrece, dând clar senzaţia că totul este absolut la voia întâmplării, nimic bine pus la punct. Şi marea enigmă, de ce jucătorii grei ai selecţionatei, gen Sergio Aguero, la club sunt zmei şi aici dispar pur şi simplu în ceaţă”.

Cel mai atacat este, în mod firesc, selecţionerul Lionel Scaloni, pentru că o echipă reprezintă în primul rând oglinda ideilor tactice ale antrenorului. Această Argentină arată fără cap şi fără picioare şi presa de la Buenos Aires se întreabă cum ar reuşi Scaloni să repună pe picioare aceşti jucători, în numai câteva zile, pentru că aşa ceva ar fi un miracol.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri