Presa belgiană o elogiază pe Elise Mertens după finala de la Doha: „Cea mai mare victorie din carieră”

Eduard Nicolae Popa   
în Tenis
16/02/2019, 20:33
Presa belgiană o elogiază pe Elise Mertens după finala de la Doha: „Cea mai mare victorie din carieră” GALERIE FOTO
Ce a titrat presa belgiană după victoria Elisei Mertens

Elise Mertens a reușit o victorie importantă în fața Simonei Halep. Belgianca a revenit spectaculos și a câștigat în finala Turneului de la Doha, scor 3-6, 6-4, 6-3. Elise Mertens a fost elogiată de presa din țara ei natală.

La Derniere Heure și La Libre au titrat imediat după victoria obținută de Elise în finala de la Doha: „Mertens a reușit o surpriză după ce a învins-o pe Simona Halep în finala Turneului de la Doha”. Asta în timp ce De Standaard a titrat „Elise Mertens a reușit să o învingă pe fostul număr 1 mondial și a obținut cea mai importantă victorie din cariera ei la Doha”. VEZI GALERIE FOTO

Presa belgiană o elogiază pe Elise Mertens după victoria în fața Simonei Halep

Și presa internațională a vorbit despre victoria lui Elise Mertens: „Uneori, tenisul te surprinde de-o manieră inexplicabilă. Poate din acest motiv Halep a părut că nu va mai pierde vreun punct. Mertens a solicitat un timeout medical însă, iar pauza a ținut, fără exagerare, aproximativ zece minute. Mulți au interpretat că ar fi făcut asta intenționat, mai ales că la revenirea pe teren nu a părut să aibă vreo problemă”, au scris cei de la puntodebreak.com.

Pentru Simona Halep urmează acum turneul din Dubai, pe care sportiva română l-a câștigat în 2015, după o finală jucată în fața Karolinei Pliskova. Halep va intra direct în turul 2, acolo unde ar putea să o întâlnească pe Eugenie Bouchard sau Vera Lapko.

Închide ×