ADVERTISEMENT
Fotbal international

Presa britanică, entuzismată de prestația lui Ianis Hagi în Europa League: ”A făcut lucruri magice pe teren”

Autor: Traian Terzian | 21.02.2020 | 10:08
Presa britanică, entuzismată de prestația lui Ianis Hagi în Europa League: ”A făcut lucruri magice pe teren”
Presa britanică a fost entuzismată de prestația lui Ianis Hagi în meciul Glasgow Rangers - Sporting Braga 3-2, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League

Presa britanică a fost entuzismată de prestația lui Ianis Hagi în meciul Glasgow Rangers – Sporting Braga 3-2, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT

Presa britanică, entuzismată de prestația lui Ianis Hagi în Europa League: ”Românul a adus 50 de mii de scoțieni în delir”

”Ianis Hagi a inspirat echipa să revină pe final. Ultimul cuvânt în acest meci i-a aparținut lui Hagi, care a făcut lucruri magice pe teren și a adus fanii în extaz”, au scris britanicii de la BBC despre evoluția entizuaismantă a lui Ianis Hagi în Europa League.

”La doar 21 de ani, Ianis Hagi și-a asumat responsabilitatea și a tras după el o echipă ce părea învinsă! Rangers era condusă cu 2-0, dar Hagi a refuzat să capituleze! Românul a adus 50 de mii de scoțieni în delir”, a notat Daily Mirror.

ADVERTISEMENT

”Cum e tatăl, așa și fiul!”

”Românul a adus jocul la viață cu un gol superb cu 20 de minute înainte de final, iar apoi a adus stadionul în delir prin reușita care a însemnat victoria”, a scris Rangers News.

”Hagi a fost eroul lui Rangers și a inspirat victoria de pe Ibrox! Cum e tatăl, așa și fiul! Mândrul tată Gheorghe Hagi și-a urmărit fiul din tribune cum s-a transformat în eroul lui Rangers”, a notat și The Scottish Sun.

ADVERTISEMENT

Gerrard, reacție fabuloasă la golul lui Ianis

Ianis Hagi a reușit să înscrie două goluri extrem de importante pentru Rangers în partida cu Braga (scor 3-2) și menține vii speranțele scoțienilor pentru calificarea în optimile de finală ale Europa League.

Nebunia la Glasgow a început imediat după ce Ianis Hagi a marcat golul de 3-2, iar Steven Gerrard a avut o reacție fabuloasă și se bucura ca un suporter adevărat. Fostul star de la Liverpool a început să alerge cu pumnul strâns către suporteri, iar apoi s-a întors la bancă și a sărit în brațele asistenților săi.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Rangers, laude pentru Ianis

Prezent pentru prima oară pe Ibrox Park de la transferul fiului său, Gică Hagi a aplaudat în picioare reușitele lui Ianis și aproape i-au dat lacrimile de bucurie. Noul star al lui Rangers se află la a treia reușită de la sosirea în Scoția, după ce a marcat golul victoriei și în partida de campionat cu Hibernian.

La finalul întâlnirii, fanii lui Glasgow Rangers au invadat rețelele de socializare cu laudele la adresa lui Ianis Hagi. Majoritatea la cer șefilor clubului să-l achiziționeze definitiv, iar unii, mai îndrăzneți, cred că internaționalul român poate fi următorul Leo Messi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!